• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Brašanac: Sve ide svojim tokom...

Autor mondo.rs

Zamenik kapitena Partizana ne želi mnogo pažnje da pridaje tome što je postigao dva gola u prve dve zimske provere.

 Brašanac: Sve ide svojim tokom... Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Sistem koji Ivan Tomić uspostavlja u Partizanu očigledno veoma prija Darku Brašancu, vezisti crno-belih koji je postigao po gol u oba kontrolna meča na Kipru.

Kapiten u odsustvu Saše Ilića pogodio je i protiv Kluža i protiv Arsenala iz Tule, koji je pao pred šampionom Srbije upravo njegovim golom.

"Sigurno je da su razlog za te golove lepe asistencije. Ja sam samo realizovao što radimo na treninzima. To je sve rezultat timske igre i tako bi i trebalo da igramo. Šef to traži i trudimo se da to radimo", rekao je Brašanac za SOS kanal, a preneo je klupski sajt.

Mladi vezista, ipak, podseća da je ovo tek početak kontrolnih mečeva.

"Pripreme idu tokom kojim bi i trebalo da idu. Lepo je kad se pobeđuje i prvenstveno bi trebalo da budemo zadovoljni zbog dobrih igara na prve dve utakmice, iako su to prve provere ove godine".

Po gol u prva dva meča pokazuju da je Brašanac u dobroj formi. On se nada da će tako i ostati kada počnu takmičarske utakmice.

"Trudiću se. Na ove dve utakmice smo uspeli da prenesemo na teren ono što smo vežbali i to je dobro izgledalo. Trebaće nam još vremena da se novajlije upoznaju sa onim što nas očekuje, imamo još 20-ak dana, to je dosta vremena i sigurno ćemo maksimalno ući u prvenstvo, jer nas već u drugom kolu očekuje večiti derbi", podsetio je i dodao:

"Pokušavamo da svih 90 minuta ispunimo to što šef traži i trudimo se da u što manjoj meri imamo minute praznog hoda. Sigurno je da će se do početka prvenstva to vreme smanjiti i da ćemo ući u prvenstvo spremni da 90 minuta dominiramo".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC