• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan: Ako Božinov ode, dolazi Ndlovu!

Autor mondo.rs

Ukoliko Bugarin pristane na ponudu iz Kine, crno-beli će angažovati mlađeg napadača i – zaraditi!

Rokada u toku dana?

Ukoliko Valeri Božinov (29) prihvati finansijski jaku ponudu iz Kine, tačnije Peking Guana, Partizan će u rekordnom roku potpisati novog napadača i biće to Dino Ndlovu iz kiparskog Anortozisa, piše "Sport".

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev, piše "Sport", bio je spreman za eventualni odlazak Bugarina iz Humske, jer je već neko vreme vladalo ozbiljno interesovanje za njega, pa je teren za rastanak bio pripreman.

Povremeni reprezentativac Južne Afrike je već "skeniran", kontakti su već uspostavljeni, tako da se čeka samo epilog pregovora između Guana i Božinova.

Ndlovu je prvi strelac kiparske lige sa 12 golova na 19 mečeva, a u Partizan bi došao uz "minimalno obeštećenje", jer mu ugovor ističe u junu ove godine.

Ndlovu (25) ponikao je u Mamelodi Sandaunsima, bio pozajmljivan Blufontejn Seltiku, a potom se 2011. godine otisnuo u Izrael gde je igrao za Bnei Jehudu (8/33) i Makabi Haifu (15/36). Nakon što ga je Makabi pozajmljivao Supersport Junajtedu i Mpumalanga Blek Ejsovima, oprobao se prošlog leta na Kipru i izrastao preko noći u prvog strelca lige.

Ima i četiri nastupa za seniorsku reprezentaciju Južne Afrike.

"Sport" navodi da bi Partizan, ako Božinov pristane da ode u Kinu, od Pekinga dobio više od milion evra. Mnogo manje, s obzirom na to da je Partizan sebe doveo u situaciju da njegova nekadašnja "beba" stigne na pola godine od isteka ugovora, dobiće šampion Srbije od transfera Nikole Ninkovića (21) u italijanski Napoli.

Mediji na Apeninima izveštavaju o tome da je Ninković u završnim pregovorima sa liderom Serije A i da će Partizanu, ako ugovor bude potpisan, pripasti svega 500.000 evra. Navodno je, a to je bio "apdejt" sinoć posle ponoći, u poslednji čas Atalanta ušla u posao sa namerom da "mazne" popularnog "Džigija", ali bez obzira na to gde će on završiti (napustio je pripreme crno-belih na Kipru), teško da će Partizan zaraditi onoliko koliko bi trebalo.

Napoli je navodno spreman da, zbog prekoračenja broja stranaca u timu, prosledi Ninkovića u Kjevo do narednog leta.

"Sport", za kraj, navodi i da je dugo čekanu Sejduba Suma iz slovačkog Slovana i dalje u igri i da se klubovi iz Beograda i Bratislave spore za oko 100.000 evra, na ime obeštećenja. Partizan je spreman da plati 500.000, Slovan traži 600.000.


Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC