• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Mali Mesi" ide da upozna svog idola

Autor mondo.rs

Avganistanski fudbalski savez spreman je da pomogne dečaku koji obožava najboljeg fudbalera sveta da se sretne sa njim

Fotografija dečaka u dresu Lionela Mesija napravljenom od platične kese raznežila je svetsku javnost, a najbolji fudbaler sveta odmah je poslao malom obožavaocu dres i izjavio da bi želeo da ga upozna.

Iako je kurdska televizija "Kurdistan24tv", prenela da je dečak pronađen u Dohuku, da se zove Hominid i da je iz Avganistana, a da živi u Iraku, ispostavilo se da je u pitanju Murtaza Ahmadi, klinac koji takođe živi u Avaganistanu, preneo je BBC.

Aganistanski fudbalski savez saopštio je da je u kontaktu sa Lionelom Mesijem u nameri da organizuje susret najboljeg fudbalera sveta i njegovog petogodišnjeg obožavaoca, koji je postao popularan na društvenim mrežama.

"Imali smo preliminarne kontakte sa zvezdom Barselone, ali još ne znamo kada će biti susret Mesija i njegovog obožavaoca", izjavio je Frans presu portparol Fudbalskog saveza Avganistana

Petogodišnji Murtaza je iz zabačene provincije Avganistana Gazni, gde su i talibanski pobunjenici, a dres od platične kese, koji je dirnuo Mesija, napravio mu je brat Homajun.

Plan je da Murtaza i njegov otac Arif odu u Španiju, jer je dolazak zvezde Barselone u Avganistan malo verovatan, zbog obaveza fudbalera, ali i sukoba u toj zemlji.

"Murtaza je bio oduševljen kada je čuo da je Mesi saznao za celu priču oko dresa. To su mu preneli prijatelji koji imaju internet. Moj sin se nada da će imati priliku da otputuje u inostranstvo i upozna svog idola, kao i da će jednog dana postati dobar fudbaler", rekao je Arif Ahmadi.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC