• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Manćini oterao kapitena i najboljeg igrača?

Autor mondo.rs

Trener koji je pogubio konce u poslednje vreme ušao je u otvoren sukob sa Ikardijem, a epilog bi trebalo da usledi danas - transfer u Premijer ligu.

Trener Intera Roberto Manćini, izgleda, oteraće kapitena i najboljeg igrača kluba samo šest meseci nakon što se ovaj obavezao na višegodišnju vernost "nerazurima" pred sezonu bez evropskih utakmica.

Nakon što je sinoć "benčirao" Maura Ikardija i popio tri komada u gradskom derbiju od kolege i prijatelja Siniše Mihajlovića, Manćini je obavešten da je Ikardi podneo zahtev za transfer i da to mora da bude obavljeno ekspresno – do ponoći!

Cena je, navodno, 25 miliona evra, što je za igrača Ikardijeve klase skoro pa ništa, a zainteresovani su Liverpul i Mančester junajted.

Inter je u međuvremenu angažovao Edera iz Sampdorije, koji je odmah uvršen u startnu postavu pred derbi Milan – Inter, zajedno sa još dvojicom ofanzivnih igrača koje Manćini forsira "napred", a koji su na pozajmicama – Stevanom Jovetićem i Ademom Ljajićem.

Ikardi je ušao u nastavku meča na rasprodatom "San Siru", odmah ušao u veliku šansu, izborio jedanaesterac i promašio ga, posle čega je Milan dao još dva gola i dokusurio Inter – 3:0.

Argentinac je prošle sezone, zajedno sa Lukom Tonijem, bio najbolji strelac Serije A i potom je produžio ugovor sa Interom, data mu je i kapitenska traka, ali izveštaji iz "Grada mode" nagoveštavaju da je definitivno puklo između trenera i kapitena, posle čega je razlaz postao neminovan.

Ikardi je javno kritikovao Manćinija posle remija sa Karpijem prošle nedelje, posle čega su usledila dva brodoloma "nerazura" u mečevima sa najvećim rivalima: Juve ih je "odrao" u Kupu 3:0, a onda i Milan u prvenstvu istim rezultatom.

Situaciju, sudeći prema poslednjim izveštajima, prate i Mančester siti i Čelsi. Ikardi je dao osam golova na 19 mečeva ove sezone.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC