• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Andrija, Partizan je večan, a svi mi prolazni"...

Autor mondo.rs

Radna zajednica kluba iz Humske oglasila se saopštenjem povodom "slučaja Živković"

 Radna zajednica FK Partizan o Andiji Živkoviću Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Andrija Živković je prelomio - ne želi da potpiše novi ugovor sa Partizanom i u klubu će ostati do 1. jula. Na taj način on će onemogućiti klubu u kojem je ponikao da zaradi na njemu u budućnosti. Takođe, ne želi ni da prihvati inostrani angažman šest meseci pre isteka ugovora.

Prethodnih dana sve oči javnosti uprte su u Živkovića, sa njim su razgovarali i saigrači u želji da promeni odluku i da pomogne klubu, odnosno da izabere jednu od dve opcije - da produži sada ugovor ili da pristane na transfer, ali bez uspeha. Oglasili su se i ostali - od omladinske škole Partizana, preko Ivice Ilieva, kapitena Saše Ilića...

Danas je i iz Humske stiglo saopštenje sa potpisom Radna zajednica FK Partizan.

Prenosimo ga u celini.

"O slučaju našeg prvotimca Andrije Živkovića se u poslednje vreme mnogo govori. Govorilo se o njemu tokom proteklih kvalifikacija za Ligu šampiona i tokom grupne faze Lige Evrope. Tada su provejavali tonovi oduševljenja njegovom igrom, sportskim potezima, govorilo se koliko znači timu i igri Partizana.

Govorilo se tada kako je Andrija Živković svojim nespornim fudbalskim kvalitetima doneo značajan priliv novca u Klub koji je, radom Uprave Dragana Đurića, bio u minusu 15 miliona evra, blokiranog računa i neisplaćenih plata onima koji svakodnevno nose život Kluba, žive za svaki njegov uspeh i teško preživljavaju svaki njegov neuspeh.

Zahvalni smo Andriji Živkoviću za sve što je pokazao na terenu. Zahvalni smo, međutim, i njegovim saigračima, trenerima, sportskom sektoru koji je smogao snage da u teškom vremenu pomogne ovoj Upravi da dug u proteklom periodu smanji za više od 3 miliona evra, da naše plate budu redovne i tačne u dan, da naše porodice budu obezbeđene jer je sigurnost i izvesnost osnov svakog dobrog rezultata.

Mi smo činili sve da kao tim pomognemo Andriji i Partizanu. Niko od nas pojedinačno nije ni mogao biti zaslužniji, svi smo dali sebe, od portira do finansijskog direktora, od spremačice do direktora Teleoptika. Mi cenimo iskrenost i istinu, vrednosti koje su oduvek krasile naš Partizan, i u težim vremenima.

Danas smo strahu da pojedinac stavlja sebe iznad kolektiva, da motor Parnog valjka ne želi da razume da samo mnoštvo kapi čini slap u svoj njegovoj lepoti.

Naše porodice su sa pravom zabrinute. Već su prolazile kroz teške momente neizvesnosti. Niko od nas to nije zaslužio. Naprotiv, činili smo i činićemo na dobro našem Partizanu jer mi bez njega ne postojimo, jer je on iznad svih nas.

Nama su i preci služili crno-belim bojama. I naši će potomci biti deo crno-belog mozaika. Klub je večan a svi mi prolazni.

Verujemo da i Andrija to zna. Verujemo da poštuje ne samo svoje saigrače sa kojima je zajedno doneo radost u naše domove, verujemo da sada u njih neće uneti zebnju i strah.

Nama je Partizan sve. Naša kuća. Andrijina kuća. Kuća u kojoj su i danas domaćini Peđa Mijatović, Mateja Kežman, Savo Milošević, Lazar Marković, Aleksandar Mitrović, svi oni koji su ovoj kući znali da se oduže.

Neka u njoj i naš Andrija, ma gde bio, bude zauvek ponosni domaćin a ne sa tugom i lošim uspomenama nerado viđen gost", stoji u saopštenju iz Humske.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC