• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vardi i Lester gaze sve pred sobom!

Autor mondo.rs

Džejmi Vardi je postigao dva pogotka protiv Liverpula i sa svojim timom ostao na prvom mestu. U narednom kolu sa Mančester sitijem, Arsenal posustaje.

Lester siti se ne šali!

Kada su u decembru bili na vrhu tabele - svi su ih otpisali. Kada su bili na vrhu tabele u januaru - svi su rekli neće još dugo. Sada je februar, a Lester siti je pobedom nad Liverpulom ponovo odmakao Arsenalu.

"Redsi" su bili ozbiljniji rival tokom prvog poluvremena, naročito u poslednjim trenucima prvog "školskog časa" igre, a Lester je tek preko Mahreza pokušavao da ugrozi gol Simona Minjolea. I na startu drugog veliki pritisak Liverpula, a onda...

Uporni igrači Lestera su "okončali" napad Liverpula, a lopta je došla do Rijada Mahreza koji je, možda će delovati kao slučajno, ali i to je pitanje, praktično ispucao loptu napred za Džejmija Vardija koji je ponovo bio brži od svog čuvara Dejana Lovrena i savršeno raspalio volej i efektno pogodio mrežu Simona Minjolea!


Najveći broj bodova koji je Lester ikada osvojio u Premijer ligi je 55. Posle 24. kola imaju 50.

I Roj Hodžson je aplaudirao...

A onda, nova magija. Puni samopouzdanja igrači Lestera su se "petama" igrali pred golom Liverpula, a pošto prelepu akciju nisu pretvorili u gol, to su uspeli iz nešto ružnije koji minut kasnije. Sada je Šinđi Okazaki šutirao, lopta se čudno odbila, a Vardi je ponovo brže mislio od Lovrena i sa lakoćom savladao Minjolea.


Za to vreme Arsenal se ponovo mučio.

Protiv Sautemptona su stvorili veliki broj šansi, ali je one najbolje koje su imali Olivije Žiru i Mesut Ozil uspeo da odbrani fantastični golman Frejzer Forster. To je četvrta utakmica za redom u Premijer ligi koju Arsenal nije dobio, pa su "skliznuli" na četvrto mesto.

Na drugom mestu je ostao Mančester siti koji je minimalnim rezultatom slavio na gostovanju u Sanderlendu, a već u narednom meču igraju protiv lidera Lestera. Gol odluke postigao je Serhio Aguero, što je njegov šesti gol na poslednjih pet mečeva.

Ispred Arsenala je i gradski rival Totenhem...

Pevci su sada "uskočili" na treće mesto rutinskom pobedom nad Noričom. Već posle 100 sekundi imali su prednost. Kristijan Eriksen je šutirao, a na odbijenu loptu je natrčao neverovatni Dele Ali. Tinejdžer je pola sata oboren u šesnaestercu, a gol je postigao i još jedan produkt Totenhemove škole Hari Kejn. U nadoknadi meča postavio je konačan rezultat od 3:0.

REZULTATI 24. KOLO:

Arsenal - Sautempton 0:0

Lester - Liverpul 2:0 (0:0)
/Vardi 60, 72/

Norič - Totenhem 0:3 (0:2)
/Ali 2, Kejn 30p, 90/

Sanderlend - Mančester siti 0:1 (0:1)
/Aguero 17/

Vest Hem - Aston Vila 2:0 (0:0)
/Antonio 58, Kujate 85/

Ostale rezultate i tabelu možete pronaći ovde.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC