• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vardi: Pitajte Minjolea da li je slučajno!

Autor mondo.rs

Džejmi Vardi je postigao spektakularan gol protiv Liverpula, a po sopstvenom priznanju čitavu utakmicu je pazio na Simona Minjolea i njegovo "odsustvo" sa gol-linije.

Rijad Marez je došao do lopte na svojoj polovini terena, a potom, gotovo telepatski, je poslao na mesto oko koga bi trebalo da bude Džejmi Vardi. Brzi Englez je pogledao ka lopti, golmanu, video da ga Dejan Lovren ne shvata kao opasnost, a potom raspalio po njoj.

 Neverovatan šut sa 25 metara od gola je prešao preko golmana Simona Minjolea i završio u mreži. Rekli su mnogi da belgijski golman u ovoj situaciji nije ništa mogao, ali je upravo svojim kretanjem u toku utakmice "spremio" gol Vardiju.

Po sopstvenom priznanju posle utakmice on je čitavu utakmicu "vrebao" takvu situaciju i čekao trenutak kada će postići takav pogodak.

"Minjole je često, skoro čitavu utakmicu, bio daleko od gol-linije. Držao sam ga na oku sve vreme, pa kada je lopta došla do mene i sjajno odskočila - morao sam da okušam sreću. Odlučio sam da šutiram i pogodio!", kazao je junak pobede Džejmi Vardi posle utakmice.


Bez obzira na veliki broj utakmica u kojima je završio bez primljenog gola, golman Simon Minjole je još uvek "trn u oku" navijača Liverpula, a posle ovakve izjave Džejmija Vardija, u kojima je jasno rekao da je znao gde greši Belgijanac, tek će biti.

On je nedavno produžio ugovor sa "redsima" do 2021. godine, a izgleda da, iako su mu navijači okrenuli leđa, još uvek ima podršku ekipe.

"Prvi gol Džejmija Vardija je bio neverovatan. Postoji neverovatna veza između njega, Mahreza i Okazakija", kazao je trener Lestera Klaudio Ranijeri posle utakmice.

Za razliku od Liverpula, u Lesteru su se obradovali produženju ugovora.

Strelac spektakularnog pogotka, a ukupno 18 u ovoj sezoni, Džejmi Vardi stavio je paraf na ugovor do 2019. godine, te tako odložio priče o selidbi. A, ako je verovati ostrvskim medijima, zamalo su strelac i tragičar postali saigrači tokom ove zime...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC