• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan pobedio, Andrija igrao

Autor mondo.rs

Partizan i u trećoj prijateljskoj utakmici na Kipru, protiv Jončana Šizjačuna iz Kine, zabeležio pobedu 2:0 (1:0). Strelci Nemanja Mihajlović i Saša Lukić. Igrao i Andrija Živković.

Još malo vremena je ostalo...

Andrija Živković bio je na terenu tokom prvog i jednim delom drugog poluvremena treće kontrolne utakmice na kiparskim pripremama, ali bi veoma brzo posle meča mogao da počne sa pakovanjem i već u toku dana ili u četvrtak vrati se za Beograd.

Klub iz Humske čeka odgovor Jovice Živkovića, oca mladog fudbalera, na poslednju ponudu pred suspenziju. Ukoliko odgovor na poziv da se održi sastanak sačelnicima kluba bude negativan, Andrija će biti suspendovan i napustiće pripreme prvog tima.

Trener Ivan Tomić, uprkos nerešenoj situaciji na relaciji klub - igrač, uvrstio je jednog od najboljih fudbalera Srbije u tim protiv kinsekog Jončana Šizjačuna.

Partizan je pobedio 2:0 (1:0)!

Strelci su bili Nemanja Mihajlović u 38. i Saša Lukić u 78. minutu.

Partizan je u prvih desetak minuta imao tri odlične prilike, ali su pokušaju Mihajlovića, Brašanca i Božinova prošli bez realizacije.

Prvi gol postignut je posle lepe akcije.

Mihajlović je dobio loptu na levoj strani, duboko u šesnaestercu. Uprkos tome što se nalazio previše iskosa, mladi fudbaler je odlučio da plasira visoku loptu u dalji ugao i to je učinio vrlo uspešno.

U nastavku meča Tomić je izmenio većinu igrača, a drugi gol viđen je u finišu. Saša Lukić je tukao sa ivice kaznenog prostora i bio precizan.


Partizan:
Kljajić, Vulićević, Bogosavac, Gogoua, Marko Jovanović, Everton, Brašanac, Ilić, Živković, Mihajlović, Božinov.

Partizan (od 60′):Jovičić, Bandalovski, Subić, Stevanović miladin, Milenković, Jevtović, Lukić, Kosović, Fofana, Golubović, Vlahović

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC