• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klop oduševljen Vardijem, zamalo da aplaudira

Autor mondo.rs

Menadžer Liverpula biranim rečima govorio o najubojitijem napadaču Premijer lige.

Džejmi Vardi apsolutno je obeležio fudbalsku nedelju, iako je tek počela.

Fenomenalni napadač Lestera, koji kipti od samopouzdanja, postigao je spektakularan prvi gol protiv Liverpula, iskoristivši lošu reakciju Dejana Lovrena i loše postavljanje golmana Simona Minjolea.

Potom je pogodio još jednom, za konačnih 2:0 i trijumf svog tima, ali se posle utakmice najviše govorilo o onome šta je uradio na isteku sata igre.




Vardi je posle meča objasnio da je sve vreme primećivao da Minjole istrčava i da je to jednostavno kaznio. Menadžer njegovog tima Klaudio Ranijeri nazvao je gol fenomenalnim, a menadžer Liverpula Jirgen Klop komentarisao je taj momenat u svom stilu.

"Lepo je biti na stadionu dok Džejmi Vardi postiže gol meseca. Samo, u idealnom svetu, to ne želite da gledate kao menadžer ekipe protiv koje igra", rekao je Nemac u razgovoru za Bi-Bi-Si (BBC) na stadionu Lestera.

Nemac je objasnio i da se slični trenuci insipiracije i mogu očekivati od "lisica".

"Kada ste u takvom naletu i u tako dobrom momentu kao Vardi ili Lester trenutno, onda se takve stvari i događaju. Naravno da vam je potrebno i malo sreće da sve to baš tako izvedete, ali bilo je zaista sjajno. Pre svega, trebalo bi da budete hrabri da to pokušate", dodao je Klop.

Menadžer Liverpula zapamtio je i momenat u kojem je lopta preletala Minjolea...

"Iskreno, malo je falilo da počnem da aplaudiram, ali iskreno osetio sam se previše loše u tom trenutku. Ovo je zaista perfektna sezona za Lester i perfektna sezona za Vardija. Zaslužili su svaki poen koji su osvojili, baš kao što je i on zaslužio svaki gol koji je postigao", sportski je poručio Klop.

Sinoćnim trijumfom Lestera nad Liverpulom, ekipa Klaudija Ranijerija ostala je na čelu tabele, sa tri boda više od Mančester sitjia, i na toj poziciji dočekaće i vikend.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC