• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizanov biser u dresu Sarajeva

Autor mondo.ba

Izdanak beogradskog Partizana Damjan Krajišnik potpisao ugovor sa Sarajevom.

Talentovani veznjak je nakon što je odbio da potpiše ugovor sa Partizanom proteklih dana bio na probi u Sarajevu i uspio je da se izbori za bordo dres.

“Drago mi je što sam potpisao ugovor sa Fudbalskim klubom Sarajevo. Sve ovo što sam imao priliku da vidim i upoznam u proteklim danima ostavilo je odličan utisak na mene i drago mi je što sam potpisao ugovor. Moram istaći da je potpisivanje ugovora sa Fudbalskim klubom Sarajevo ispunjenje očevog sna. On je rodom iz Hadžića i veliki je navijač Fudbalskog kluba Sarajevo i presretan sam što sam uspio da mu ispunim višegodišnju želju, a svakako i zbog toga što sam postao dio ovog kolektiva.”

On će otputovati će danas na petnaestodnevne pripreme sa ekipom u Antaliji i pokušaće da se nametne treneru Miodragu Ješiću.

“Jedva čekam početak priprema i prijateljske utakmice koje nam dolaze. Želim se što bolje spremiti i nastojaću da dam svoj maksimum kako bi se nametnuo. Došao sam u Sarajevo s ciljem da sakupim što više nastupa i nadam se da ću uspjeti u tome.”, rekao je Krajišnik.

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ранко

Е мој синко, баш му је сан да потпишеш за клуб из града из којег је протјеран са двије кесе у руци. Видим колика је љубав у питању, да се вратио у те исте Хаџиће. Спорт раздвојити од политике, али давати смислене изјаве. Хвала лијепо.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC