• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Azar o odlasku: Teško bih odbio PSŽ

Autor mondo.rs

Dan uoči prvog meča osmine finala Lige šampiona, Francuz je upitan da li bi se preselio u Pariz. Dao je jako zanimljiv odgovor.

Ponovo je vreme za najbolji fudbal, za nokaut fazu Lige šampiona!

Utakmicama Benfika - Zenit i PSŽ - Čelsi (TV Arena sport) u utorak počinje osmina finala najjačeg takmičenja, čiji je nastavak iščekivan čitave zime.

Očekivano, najveća pažnja prvog dana biće usmerena ka Parku prinčeva, gde će Zlatan Ibrahimović i saigrači dočekati "plavce" Gusa Hidinka. Dvomeč na koji smo već navikli ponovo nagoveštava spektakl, a koliko je u Francuskoj nepobedivom PSŽ-u taj duel važan pokazuje i činjenica da "Ibra" prošlog vikenda nije ni bio u protokolu, da bi odmorio.

Dan uoči utakmice, očekivano, gostovanje Čelsija u Parizu jedna je od tema dana i u Engleskoj.

Eden Azar, Belgijanac koji je prošle godine bio najbolji igrač Premijer lige, upitan je u najavi sutrašnje utakmice koliko su bili ozbiljni napadi "prinčeva" na njega i njegovog menadžera, jer nije tajna da su PSŽ i Real konstantno zainteresovani da ga odvedu sa Stamford Bridža.

"Teško je odbiti PSŽ ili bilo koji tim koji je sposoban da osvoji Ligu šampiona. PSŽ spada u tu kategoriju, a za mene je Liga šampiona primarni cilj", rekao je nekadašnji igrač Lila.

Pošto po svemu sudeći Čelsi sledeće sezone neće igrati u tom takmičenju, osim ako ovog proleća ne postane prvak Evrope, nameće se zaključak da postoji realna opcija da Azar na leto napusti klub.

"U ovom trenutku, zaista ne razmišljam o transferu", dodao je Belgijanac, koji je prvi gol ove sezone postigao tek 31. januara , protiv MK Donsa u FA Kupu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC