• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FK Borac otvorio vrata klincima (FOTO)

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

Na Gradskom stadionu u Banjaluci organizovano druženje najmlađih navijača i članova kluba sa fudbalerima Borca.

 FK Borac organizovao Dan otvorenih vrata Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Fudbalski klub Borac i ove godine organizovao je «Dan otvorenih vrata» i pružio priliku prije svega djeci da se druže sa svojim idolima.

Na Gradskom stadionu u Banjaluci desetine mališana "pikali su fudbal" sa prvotimcima, fotografisali se s njima, uzimali autograme.

Banjalučki fudbaleri, koje će mališani, ali i banjalučka publika tek upoznati jer ih je veliki broj stigao ove zime u klub, bili su raspoloženi za igru i druženje sa djecom koja su stigla na Gradski stadion.

Okupilo ih se nekoliko desetina, uglavnom iz omladinskih kategorija kluba, ali osim njih bilo je i onih najmlađih navijača Borca koji i inače dolaze sa roditeljima na utakmice Borca.

Jedna od njih bila je i petogodišnja Marija, kojoj ovo nije prvi dolazak na Gradski stadion, jer sa roditeljima dođe i na utakmice.

Na pitanje za koga navija mala Marija odgovara kao iz topa: "Za Borac", a iskoristila je priliku da se slika sa fudbalerima koji nose crveno-plavi dres.

Dječaci su bili vrlo raspoloženi za igru loptom sa prvotimcima, «pikalo» se već na atletskoj stazi, a potom i na terenu.

Golman Branislav Ružić bio je jedan od najraspoloženijih za druženje sa djecom, a mališanima je pružio i priliku da mu šutiraju penale.

Čim je to uradio jedan dječak, nagrnuli su i ostali i naravno, redom pogađali mrežu, a potom su golman Borca i mališani zamijenili uloge.

"Ovo je lijepa akcija. Za Banjaluku je ovo lijep gest. Ima mnogo mališana, ni ja se nisam nadao da ih ima ovoliko koji vole klub. Ovo je sigurno još jedan motiv za nas da pružamo što bolje partije na terenu i obradujemo ovu djecu i sve navijače. Gledaju nas kao idole, za nas navijaju. Zabavio sam se s njima, šutirali su mi penale i svi su zabili gol, nadam se da u prvenstvu neće biti tako i da ću nešto i odbraniti", rekao je uz osmijeh Ružić.

Dječaci Luka i Milutin treniraju u omladinskim kategorijama, a današnje druženje sa prvotimcima nisu propustili. Na pitanja odgovaraju dječački kratko, ali ističu ono najvažnije – da od svih klubova najviše vole Borac.

"Dolazimo na utakmice, sviđa nam se ova akcija", rekli su nam kratko.

Mali Milijan nije mnogo pričao. Umjesto toga trčkarao je terenom i dodavao se loptom sa igračima mameći osmijehe prisutnih jer je bio jedan od najmlađih.

Na Gradski stadion došao je sa bratom Markom i roditeljima.

"Ovo je odlična akcija i dječaci se baš zabavljaju. Inače smo iz Nirnberga ali pratimo Borac. Ovo nam je prvi put da smo na Gradskom stadionu, sviđa nam se, ovo je jako lijepa akcija i momci su oduševljeni", rekao je Milijanov i Markov otac, Oliver Barukčić.

Za uspomenu na lijepo druženje svim mališanima podijeljeni su šalovi Borca, a potom je uslijedilo i zajedničko fotografisanje.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC