• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Burno u Slaviji. Supendovana dva igrača

Autor mondo.ba

FK Slavija iz Istočnog Sarajeva suspendovao Igora Radovanovića i Nemanju Vejnovića.

 FK Slavija iz Istočnog Sarajeva suspendovao Igora Radovanovića i Nemanju Vejnovića. Izvor: MONDO/Samir Cacan
Izvor: MONDO/Samir Cacan

  Igor Radovanović i Nemanja Vejnović suspendovani su zbog kršenja klupske discipline odluka je Upravnog obora FK Slavija.

Razlog je što ih je trener Veljko Dovedan nakon remija sa Travnikom (0:0) optužio da se nisu dovoljno zalagali na terenu.

" Oni su predati u nadležnost Disciplinske komisije kluba, koja će odlučiti o visini kazne. Kakva će ona biti, ne mogu da prejudiciram. Postoji disciplinski pravilnik i po njemu će se svi ponašati. U klubu se mora znati ko šta radi i ko je za šta odgovoran. Suspendovani fudbaleri do odluke Disciplinske komisije moći će da treniraju sa saigračima pod uslovom da su zdravi. Već danas bi se mogli sastati klupski disciplinci i odrediti kaznu za njih dvojicu", istakao je direktor Slavije Bogdan Čeko za "Glas Srpske".

Trener Dovedan je želio da se povuče nakon remija i neslaganja sa igračima. Ipak Uprava je odlučila da ostane.

" Nismo dozvolili da trener ode i ostavi upražnjenu poziciju šefa stručnog štaba. Konstatovali smo da stanje nije alarmantno, ali da se treba u nastavak šampionata ući izuzetno oprezno, odgovorno i veoma borbeno. Jednoglasno smo stali iza Dovedana, podržali njegov rad i odbili mogućnost da on napusti Istočno Sarajevo. Sada se okrećemo teškom gostovanju Sarajevu na "Koševu". Poslije toga slijedi reprezentativna pauza, pa ćemo imati vremena da sve riješimo na zadovoljavajući način", naglasio je Čeko.

Bogdan Čeko je dodao da uprava kluba uopšte nije raspravljala o najboljem strijelcu ekipe Darku Spaleviću, koji je povrijeđen u posljednje vrijeme, a u medijima se pojavila informacija da je u sukobu sa trenerom.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC