• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zola: Konte je na nivou Murinja i Gvardiole!

Autor mondo.rs

Legendarni fudbaler Čelsija Italijan Đanfrako Zola pohvalno govorio o svom sunarodniku i kazao da on nije ništa lošiji stručnjak od Pepa Gvardiole i Žozea Murinja.

Od decembra prošle godine se nagađa u kom će klubu od naredne sezone raditi Antonio Konte, Pep Gvardiola i Žoze Murinjo.

Ostala je još samo jedna dilema, pošto je Pep Gvardiola krajem februara promovisan u novog menadžera Mančester sitija, Antonio Konte je pre nekoliko dana i zvanično pristao na ponudu Čelsija, pa je ostalo još samo da Žoze Murinjo nekome kaže "da".

Poslednje što je rekao je: "Skoro da mogu da garantujem da ću se na leto vratiti trenerskom poslu. Imam dobre ponude. Moram da razmislim, treba doneti dobru odluku i sprovesti je".

Dok ne saznamo da li je u pitanju Mančester junajted ili možda Real Madrid, sa svih strana stižu pohvale za izbor Čelsija i Mančester sitija. Pepa Gvardiolu je hvalio svaki igrač kojeg je trenirao, i uopšte važi za možda najboljeg trenera na svetu, dok je kod Engleza dosta nepoznanica u vezi sa Antoniom Konteom.

Jedan čovek nema dilemu da je Čelsi napravio sjajan posao dovođenjem trenera koji je vezao tri titule u Seriji A sa Juventusom.

"On se toliko dobro pokazao u Italiji da moramo smatrati da je na istom nivou kao Gvardiola i Murinjo. Nije osvojio internacionalne titule, ali je neverovatan trener sa jakom ličnošću", kazao je Đanfrako Zola navijačima koji smatraju da je tim pogrešio što nije uspeo da ponovo privoli Murinja ili Pepa Gvardiolu da dođe na "Stamford bridž".

"Biće sjajan u Čelsiju", podvukao je čovek koji je i sam bio na pragu klupe Čelsija, ali više zbog zasluga u igračkim danima nego trenerskih sposobnosti.

Objasnio je i da je u pitanju trener koji voli disciplinu i da će očekivati mnogo od igrača, pre svega na taktičkom planu, te da će veliki problem u prvoj sezoni biti "privlačenje velikih imena", jer je odavno jasno da Čelsi ne samo da neće igrati u Ligi šampiona, nego neće uopšte videti evropska takmičenja u sezoni 2016/17.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC