• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milko nudio ostavku, uprava rekla NE

Autor mondo.ba

Serija katastrofalnih rezultata ovog proljeća dovela je Slaviju na rub ispadanja iz Premijer lige BiH.

 Milko Đurovski ponudio ostavku u Slaviju, Uprava kluba je odbila Izvor: MN PRESS

Iako je u prvom dijelu sezone veći dio proveo u gornjem dijelu tabele, tim iz Istočnog Sarajeva na posljednjih 15 mečeva ostvario je svega tri trijumfa, pa trenutno zauzima devetu poziciju sa samo četiri boda više od klubova koji se nalaze u zoni ispadanja.

S obzirom na veoma težak raspored (u naredna dva kola gostuju Širokom Brijegu i Borcu), već nakon sljedećih 180 minuta "sokolovi" bi mogli doći u nezgodan položaj.

Nakon remija bez golova proteklog vikenda protiv Rudar Prijedora, aktuelni šef stručnog štaba Slavije Milko Đurovski ponudio je ostavku, ali je Uprava odlučila da zadrži trenera koji je na kormilo stigao prije nepunih mjesec dana.

"Preuzimam potpunu odgovornost na sebe i ako će to nešto riješiti, ja mogu odmah da odem. Moramo se svi pogledati u oči i vidjeti u čemu je problem, jer u narednim susretima moramo biti efikasniji. Ukoliko ne postižemo golove, ne možemo ni pobijediti", istakao je makedonski stručnjak za "EuroBlic".

Prema njegovom mišljenju, još ništa nije izgubljeno.

"Poslije svega, najbitnije je da sami krojimo svoju sudbinu, s obzirom na to da imamo bodovnu prednost u odnosu na ostale 'davljenike'. U ovakvim situacijama psihički je uvijek teže onima koji jure zaostatak", istakao je Đurovski.

Uprava je u martu smijenila Veljka Dovedana zbog loših rezultata, a prije njega "sokolove" su ove sezone vodila još čak tri trenera, Darko Vojvodić, Duško Petrović i Milan Gutović.

Lošim rezultatima kumovala je i teška finansijska situacija, dugovi prema fudbalerima, ali i podjele među igračima. Oni su čak prošle sedmice odlučili da ne odigraju jedan prijateljski meč, kako bi upozorili upravu na neispunjene obaveze.

"Igračima se duguju dvije plate, od čega će jedna biti isplaćena tokom ove nedjelje. Imali smo sastanak uprave odmah nakon utakmice sa Prijedorčanima i dali smo punu podršku šefu stručnog štaba. Svi moramo biti složni i pružiti svoj maksimum kako bi Slavija ostala u ligi", poručio je direktor kluba Bogdan Čeko.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC