• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milosavljev vraćen u tim Borca!

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Suspendovani fudbaler Borca Vladan Milosevljev vraćen je u utorak u ekipu banjalučkog tima i konkurisaće za stratnih 11 u derbiju Krajine protiv prijedorskog Rudara.

 Vladan Milosavljev vraćen u prvi tim Borca Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Prije nepune dvije nedjelje, vezni igrač Banjalučana Vladan Milosavljev je suspendovan od strane Upravnog odbora "Velikana iz Platonove" do kraja sezone.

Igrač crveno-plavih udaljen je iz prve ekipe "zbog nezalaganja i neprofesionalnog odnosa" prema klubu na neodređen period.

Na posljednjoj konferenciji za štampu banjalučkog tima, trener Borče Sredojević je na pitanje o statusu Milosavljeva naglasio da će tek po okončanju prvenstva biti napravljena analiza svih igrača pojedinačno i da će se nakon toga odlučiti o njegovom daljem statusu.

Međutim, od danas je vezista iz Beograda ponovo u prvom timu Borca, potvrdio je za MONDO Vladan Milosavljev.

"Tačno je da mi je ukinuta suspenzija. Jutros sam trenirao sa prvim timom i biću na raspolaganju stručnom štabu za utakmicu u Prijedoru protiv Rudara", rekao je Milosavljev.

Prema njegovim riječima, na profesionalan način je prihvatio klupsku kaznu, a sada je prezadovoljan i presrećan zbog povratka u tim.

"Poštovao sam odluku čelnika kluba kod kazne i trenirao individualno, a naravno presrećan sam što sam vraćen u svlačionicu i što ću, nadam se, imati priliku da pomognem klubu u namjeri da izbori opstanak u Premijer ligi BiH".

Ovosezonski cilj crveno-plavih je ozbiljno doveden u pitanje nakon posljednjeg remija sa Čelikom na Gradskom stadionu (1:1), a na tom susretu, Borac je ostao i bez trojice standardnih prvotimaca - Željko Đokić je zaradio crveni karton, a povrijeđeni su kapiten Boris Raspudić i napadač Toni Jović.

Uprkos svemu, Milosavljev je optimista pred sam finiš sezone.

"Za opstanak su nam ključne pobjede nad Rudarom i Slavijom, čini mi se da imamo veće šanse od ekipe iz Istočnog Sarajeva zbog rasporeda, igraćemo i protiv Viteza, koji se takođe bori za opstanak i ti mečevi se ne igraju za tri, već za šest bodova. Ukoliko najprije slavimo u Prijedoru, a potom i protiv 'sokolova', vjerujem da ćemo i naredne sezone igrati u eliti bosanskohercegovačkog fudbala", naglasio je nekadašnji igrač Rada, Crvene zvezde, Banjika iz Ostrave, Levadiakosa i Karvine.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC