• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Delije mogu na stadion!

Autor mondo.rs

Komisija za žalbe FSS ublažila je kaznu FK Crvena zvezda.

 Zvezda-Radnicki-Delije-mogu-na-stadion Izvor: MN PRESS

Nisu tri, već dve utakmice suspenzije.

Stoga, fudbaleri Crvene zvezde imaće priliku da 21. maja u poslednjem, 37. kolu Superlige Srbije, proslave prošlog utorka osvojenu 27. titulu prvaka države u fudbalu.

Tog dana, crveno-beli Miodraga Božovića igraće sa Radničkim iz Niša, na Stadionu "Rajko Mitić", na zatvaranju sezone 2015/16.

Prvobitno, Disciplinska komisija FSS kaznila je lidera na tabeli s tri utakmice igranja pred praznim tribinama kod kuće, na šta se Uprava kluba žalila, a danas je na sastanku odlučeno da žalba bude usvojena.

U međuvremenu, Zvezda je već odigrala jedan meč pred praznim tribinama, prošlog vikenda, i doživela prvi poraz u prvenstvu, od Čukaričkog.

Već u narednom kolu, na gostovanju Voždovcu na Vračaru, crveno-beli su pobedili, što je u kombinaciji s porazom Čukaričkog od Vojvodine istog dana značilo da se pehar vraća na "Marakanu" posle jedne sezone provedene u Humskoj.

Crvena zvezda u subotu od 17 časova, uz direktan prenos na Areni sport 1, dočekuje Vojvodinu, ali pred praznim tribinama, posle čega slede mečevi sa Radnikom u Surdulici, nadoknada otkazanog duela sa Borcem u Čačku i zatvaranje sezone, sa Radničkim u Beogradu.

Crveno-beli su kažnjeni zbog loše organizacije 151. večitog derbija sa Partizanom i tuče navijača sa pripadnicima organa reda ali i gostujućim navijačima.



Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC