• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Muslin presrećan Milunovićem, najavio još novih!

Autor mondo.rs

Selektor reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin zadovoljan oni što je video u prethodnih 15 dana rada sa "orlovima". Najavio i neke nove igrače već 5. septembra.

 Muslin zadovoljan Milunovićem uskoro zove Radoju Izvor: MN PRESS

Tri utakmice, dve pobede i jedan nerešen ishod. Gol razlika 6:3.

Reprezentacija Srbije je u Monte Karlu odigrala 1:1 (0:0) protiv Rusije, a utisak sasvim dobrog meča koji su "orlovi" odigrali na stadionu "Luj II" mogao je da pokvari gol koji je "zbornaja" postigla iz prve šanse na meču. Dušan Tadić se novom asistencijom potrudio da dobra partija ipak ne bude uzalud...

Utisak, ipak, nije pokvaren u ovom meču sa Rusijom.

"Ostvarili smo dobar rezultat, ne bi bilo zasluženo da smo izgubili, stvorili smo dosta šansi, mnogo više od njih, nekoliko zaista dobrih prilika. Mogli smo prvi da dođemo do vođstva, pogotovo kod situacije četiri na dva, ali ispalo je na kraju pravedno. Sve izgleda mnogo bolje, momcima sve čestitke na želji da se bore i pobede, čestitke na svemu što su uradili tokom ovih 15 dana rada", rekao je Slavoljub Muslin nakon meča, a prenosi sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Selektor je govorio i o tome kakav su utisak na njega ostavili igrači u prethodne dve nedelje koliko su zajedno sarađivali otkako je ovaj zamenio Radovana Ćurčića na klupi "orlova". Promenjen je i sistem igre...

"Postoji mnogo dobrih stvari, stabilizovali smo se u odbrani, Nemanja Milunovć je otkrovenje", rekao je selektor za momka koji je jedini proveo svih 270 minuta na terenu u ove tri utakmice i postigao jedan gol.

"Zadovoljan sam, moramo više da radimo na poslednjem pasu, a mora da se zna i da nam nedostaje nekoliko igrača. Pokazalo se i da nam ovaj sistem odgovara, sve deluje mnogo bolje".

Za reprezentaciju Rusije ova utakmica je bila generalna proba pred start Evropskog prvenstva, a za reprezentaciju Srbije pred start kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Kvalifikacije, međutim, počinju tek za dva meseca...

"Teško je sada govoriti o onome što nas čeka u septembru,ali prikupio sam u minulih 15 dana mnogo informacija u smislu da imam sliku o svemu. Imali smo mnogo problema na poziciji zadnjeg veznog, mnogo povređenih igrača".

Otkrio je na koga će računati na te utakmice. Tu su dvojica igrača koja su morala da otkažu poziv za minule mečeve, ali i jedno novo ime.

"U septembru će biti mnogo jača konkurencija sa Fejsom, Gudeljem, Radojom i još nekim igračima, ali oni koji su sada igrali bili su dobra satisfakcija", kazao je on.

Još jednom je istakao da je zadovoljan radom i disciplinom igrača, ali je takođe dodao da ništa nije moguće bez navijača. Poručio je da se nada da su ove partije bile dovoljne kako bi ih publika podržala 5. septembra protiv Republike Irske u Beogradu.

Utakmici u Monte Karlu su prisustvovali i nekadašnji reprezentativci Marko Pantelić i Dejan Stanković.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC