• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikola Đurđić vodi špic Partizana?

Autor mondo.rs

Nikola Đurđić, Augzburg i Partizan su se (valjda) dogovorili. On bi trebalo da bude sedmi novi igrač u ovom prelaznom roku! Iliev stavlja ogradu: "Nismo još dobili odgovor iz Nemačke".

 Nikola Đurđić vodi špic Partizana? Izvor: MONDO - Predrag Vujić
Nikola Đurđić u redakciji MONDA
Izvor: MONDO - Predrag Vujić



Pregovori su potrajali, ali su završeni onako kako su želeli Partizan i Nikola Đurđić!

Tridesetogodišnji napadač će potpisati ugovor na dve godine, a javnosti će biti predstavljen najkasnije do utorka, kad se ekipa seli u Poljsku, gde će u blizini Gdanjska obaviti završne pripreme pred početak kvalifikacija za Ligu Evrope, pišu "Večernje novosti" i Mozzartsport.

Međutim, sportski direktor Partizana Ivica Iliev kaže za MONDO da ovaj dogovor još nije realizovan. Odnosno, da on još nije dobio nikakav odgovor od Augzburga.

"Nije tajna, mi smo poslali ponudu i sada čekamo odgovor. U klub još nije stugao odgovor iz Nemačke. Dakle, ne usmen odgovor, već pisani odgovor. Kad oni budu poslali reći ćemo Đurđić je naš ili nije naš, u zavisnosti od odgovora", precizirao je Iliev.

Đurđić je u Srbiji igrao za pirotski Radnički i Voždovac, ali je afirmaciju stekao u inostranstvu, igraću najpre u Skandinaviji (norveški Haugesund, švedski Helsinborg i Malme), a potom i u Nemačkoj (Grojter firt, Fortuna Dizeldorf, Augzburg).

Ako transfer bude realizovan, Đurđić će biti treći napadač na raspolaganju treneru Ivanu Tomiću. Osim njega, Partizan u napadu ima još Valerija Božinova i mlađanog Dušana Vlahovića, a sa Bekom Fofanom je raskinut ugovor. Doduše, i Božinov ima dozvolu da ode u slučaju dobre ponude.

Kako je sportski direktor Ivica Iliev juče rekao na konferenciji za novinare, ostalo je još da Partizan dovede igrača u odbrambenoj liniji (štoper).

Ovo bi moglo da znači i da Partizan odustaje od Ovusua, napadača surduličkog Radnika. Za Ovusua je bio zainteresovan turski Genčlerbirigli, ali je, prema nezvaničnim saznanjima MONDA, odbijena ponuda turskog kluba za ovog igrača.

U ovom prelaznom roku u Partizan je došlo šest igrača (ne uključujući Đurđića).

Dovedeni su i Petar Đuričković, Saša Marjanović, Milan Radin, Nemanja Miletić, Marko Janković, a vratio se Miroslav Radović. Takođe, Saša Ilić je produžio ugovor na još godinu dana.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC