• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Staridž: Hvala treneru i hvala bogu

Autor mondo.rs

"Svi žele da se nađu u startnih 11, ali ovo je timska igra", podvukao je Džejmi Vardi posle pobede nad Velsom.

Roj Hodžson je u meču protiv Rusije čuvao rezultat, izvršio defanzivne izmene i Engleska je na kraju kažnjena golom za 1:1.

Vodeći gol Gereta Bejla za Vels, mogao bi da se pokaže prekretnicom Engleza na EURO 2016, jer je negativan rezultat naterao selektora da već na poluvremenu uvede Džejmija Vardija i Danijela Staridža, a nešto kasnije i Markusa Rašforda.

Sa njima je ekipa postala mnogo opasnija u šesnaestercu, gde su Velšani - opredeljenjem ili silom prilika, nevažno je - proveli značajan deo utakmice.

Na kraju, zasluženih Engleska - Vels 2:1, pogotkom Staridža u 92. minutu.

"Osećaj je sjajan, neverovatan. Zahvalan sam treneru na ukazanoj šansi i bogu što mi je omogućio da dam gol. Briljantno...", rekao je centarfor Liverpula.

Englezi sa četiri boda iz dva meča vode na tabeli B grupe i pred poslednji meč protiv Slovačke su veoma blizu plasmana u osminu finala.

Naravno, to je najminimalniji cilj koji su sebi mogli da postave pre početka EP.

"Ne bi trebalo da 'poletimo', jer je ovo samo jedna od tri utakmice u grupi. Međutim, atmosfera među nama je neverovatna. Drago mi je što su ovde i članovi moje porodice, za koje je ovo takođe sjajno iskustvo".

Džejmi Vardi izjednačio je na 1:1 tako što se, jednostavno, našao na pravom mestu, kao mnogo puta u dresu Lestera. I njemu i Staridžu to je bio debi na EURO 2016.

"Svi žele da se nađu u startnih 11, ali ovo je timska igra. Svi smo u ovome zajedno i kada uđeš u igru sa klupe, želiš da uradiš nešto pozitivno za ekipu. Na sreću, ja sam danas uspeo u tome", izjavio je Vardi.

"Idemo dalje, utakmicu po utakmicu, nadamo se da ćemo dobiti i sledeću. Ja ću nastaviti da dajem sve od sebe na treninzima i mečevima", odgovorio je na pitanje da li očekuje da se ubuduće nađe u ulozi "startera".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC