• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bejl: Samo da dajemo 100 odsto...

Autor mondo.rs

Najbolji igrač Velsa kaže da je samo momentalno razočaran, nakon što su protiv Engleske ispustili bod u sudijskoj nadoknadi.

Reprezentacija Velsa bila je minut-dva udaljena od remija sa Engleskom i gotovo sigurnog plasmana u osminu finala EURO 2016, ali Danijel Staridž iskoristio je male šupljine u odbrani da se probije u gol-šansu i savlada golmana Vejna Henesija - 2:1!

Geret Bejl u 42. minutu je doveo Velšane u vođstvo, ali na kraju njegov novi sjajan pogodak iz slobodnog udarca nije vredeo mnogo (možda hoće, ako Vels zauzme treće mesto, pa se u rangiranju svih trećeplasiranih selekcija bude gledala i ukupna gol-razlika).

"Veoma sam ponosan na sve momke. Dali smo sve od sebe, kao što uvek i radimo. Već sam rekao da čak i ako ispadnemo, a igrali smo sa 100 odsto svojih mogućnosti, nećemo imati za čime da žalimo", rekao je Bejl.

"U ovom trenutku smo razočarani, ali ovaj tim ima veliku unutrašnju snagu. Turnir za nas nije završen. Ući ćemo u sledeći meč još jači i učiniti sve da odemo dalje".

Velšanima bi u ponedeljak protiv Rusije mogao da bude dovoljan i remi, dok bi ih pobeda odvela najmanje na drugo mesto u B grupi.

"
Sledeća utakmica će brzo, tako da nećemo mnogo tugovati, iako boli što smo na kraju ostali bez boda. Selektor je održao govor u svlačionici, pričali su i neki igrači. Bićemo dobro... I, nadam se, prebroditi ovu grupu", dodao je kapiten Ešli Vilijams.

Izjednačujućem pogotku kumovala je njegova pogrešna intervencija, dok su kod drugog gola Englezi jednostavno "prokrčili" put kroz odbrambeni bedem.

"Nisi uradio dovoljno sve dok ne čuješ poslednji sudijin zvižduk. Na ovom prvenstvu smo već videli mnogo golova u 90. minutu. Nije da smo izgubili koncentraciju, jednostavno, tako je ispalo", konstatovao je štoper Svonsija.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC