• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Božinov o "konkurentu" Đurđiću: Dobrodošao!

Autor mondo.rs

Valeri Božinov oduševljen što je u Partizan došao još jedan napadač - Nikola Đurđić. Poželeo mu svu sreću i da se njih dvojica nadavaju golova. O protivniku u kvalifikacijama za LE: "Ja bih voleo ove moje Bugare".

Valeri Božinov je već godinu dana u Partizanu i od prvog dana se osećao kao kod svoje kuće. Sigurno je jedno od najzvučnijih imena koje je igralo na srpskim fudbalskim terenima, mada se od njega očekivalo više u prethodnoj sezoni.

Ipak, dao je 18 golova i do kraja šampionata bio je u konkurenciji za priznanje "kralja strelaca". Veruje da će naredne sezone nadmašiti taj broj golova.

Pred odlazak na pripreme Partizana u Poljsku (crno-beli tamo ostaju 16 dana), Božinov je prokomentarisao i dolazak Nikole Đurđića u klub, koji igra na poziciji napadača, o mogućem protivniku u 2. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope...

Iz izjave Božinova jasno se zaključuje da u njemu nema nikakvih negativnih osećanja što je dobio jaku konkurenciju u napadu. Štaviše! Đurđiću je poželeo sve najbolje:

"Ja mu čestitam (na dolasku) i želim mu svako dobro u Partizanu. Treba da zna da je Partizan jedna familija, a on samo treba da radi i da trenira. Daj Bože da on i ja damo po 20 golova! Onda ćemo ponovo da igramo u grupnoj fazi Lige Evrope i bićemo prvaci Srbije".

Najveća želja Božinova pred ukrcavanje u avion: "Najvažnije je da svi budemo živi i zdravi".

Što se tiče žreba za 2. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, a Partizan će igrati sa pobednikom meča Slavija Sofija - Zaglembje (Poljska), Božinov ima želju da igra protiv zemljaka:

"Žreb nije lak. Nismo imali sreću, ali ja mislim ovako - ako smo mi dobro pripremljeni i ako imaš kvalitetne igrače, onda nema razloga za brigu. Mi smo Partizan, nemamo koga da se bojimo.  Dokazali smo da smo veliki klub i ekipa. Sa još dva, tri pojačanja, Partizan će biti veoma jak. Svi želimo da igramo u Ligi Evrope, jer Partizan tamo treba i mora da igra".

O Slaviji...

MIROSLAV RADOVIĆ: "I ja bih više voleo Bugare! Ekipa Zaglembje igra čvrsto, agresivno, kao i svi u Poljskoj. Zato se iskreno nadam da će Bugari uspeti da ih pobede".

"Dobro poznajem gazdu kluba, imaju dobru školu mladih igrača. Baš sam se juče čuo sa njim, poželeo sam mu da igramo u Ligi Evrope 14. i 21. jula. Reč je o mladoj ekipi, nema iskustvo koje ima Partizan, ali kao Bugarin želim Slaviji svu sreću i da možda igramo međusobno u Beogradu. Ja sam Bugarin i želim da igram protiv neke bugarske ekipe. Važno je da mi igramo kako treba...", kaže bugarski napadač.

Osim Đurđića, u Partizan je do sada došlo još šest novih igrača, što Božinova raduje:

"Daj bože da bude još pojačanja! Partizan je jači kad ima jake igrače i veliki klub kad ima velike igrače. Za mene je super kad dođe toliko pojačanja. Što bolji igrači dolaze biće lakše svima nama. Zna se da želimo da igramo u Evropi i da osvojimo titulu. Šef (Ivan Tomić), Ivica (Iliev) i (Miloš) Vazura rade dobro".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC