• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Leonardo: Beograde, stižem!

Autor mondo.rs

Brazilac na Instagramu napisao da dolazi u Beograd i Partizan.

 Brazilac Leonardo stiže u Partizan Izvor: MONDO, Lana Stošić


"Dolazim u najbolji tim glavnog grada Beograda. To je moj novi dom, zahvalan sam Bogu", napisao je Leonardo da Silva Souza na Instagramu.

Brazilac bi po dolasku u Srbiju trebalo da ozvaniči saradnju sa Partizanom i da pojača vezni red "parnog valjka", koji bi s njim u ekipi bio kompletiran i snažan. Leonardo stiže kao slobodan igrač, a poslednje dve godine bio je član ruskog Anžija.

U sredu je definitivno otpao Dušan Cvetinović, koji je trebalo da upotpuni odbranu srpskog osvajača Kupa.

Partizan je u ovom prelaznom roku doveo sedmoricu novih igrača i to: veziste Petra Đuričkovića, Sašu Marjanovića, Milana Radina, levog beka Nemanju Miletića, ofanzivne krilne igrače Marka Jankovića i Miroslava Radovića, kao i napadača Nikolu Đurđića.

Mnogo manje se pričalo o odlascima iz Humske, a njih će sigurno biti još. Za sada su crno-bele napustili fudbaleri kojima je rečeno da se na njih ne računa, kao što su Marko Jovanović, Živko Živković (otišao u grčki Ksanti), Miloš Ostojić, Ismael Beko Fofana, Lazar Ćirković...

Podsetimo i da je u zimskom prelaznom roku, Partizan napustilo čak devet igrača - Stefan Babović, Petar Grbić, Abubakar Oumaru, Fabrisio Dornelas, Nikola Trujić, Stefan Aškovski, Filip Knežević, Nenad Marinković, Nikola Leković.

Ne treba zaboraviti i da je Partizan ostao bez Andrije Živkovića, koji nije želeo da produži ugovor sa klubom, pa je šest meseci trenirao sa Teleoptikom. Sada je slobodan igrač.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC