• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rakitić: Krstajić je dio moje porodice

Autor mondo.ba

Jedan od najboljih fudbalera Hrvatske Ivan Rakitić od svih nekadašnjih saigrača tokom impresivne karijere najviše cijeni i poštuje predsjednika Radnika iz Bijeljine i pomoćnika selektora Srbije Mladena Krstajića.

Zvijezda Barselone je nedavno donirala semafor semberskom klubu na ime starog prijateljstva sa Krstajićem, trenera u stručnom štabu "orlova", s kojim je zajedno igrao u Šalkeu iz Gelzenkirhena.

"Za mene je jedan i jedini Mladen Krstajić. On mi je više od prijatelja, smatram ga dijelom svoje porodice. Puno mi je pomogao na početku karijere i to nikad neću zaboraviti", izjavio je Rakitić za banjalučkli list "EuroBlic".

Hrvatski fudbaler je dodao da će po završetku EURO 2016 posjetiti Bijeljinu.

"Sigurno ću poslije prvenstva u Francuskoj posjetiti Bijeljinu. Bilo bi idealno da kao šampion Evrope dođem u posjetu Radniku i Krletu. Čim se ukaže prilika da dođen u semberski klub i vidim taj semafor", rekao je reprezentativac Hrvatske.

A prva prepreka u osmini finala na putu do evropskog trofeja "kockastima" zove se Portugal na čelu sa Kristijanom Ronaldom.

"Završili smo kao prvi u grupi pa neka Portugal razmišlja o nama. Znamo da imaju snažan tim koji nije odigrao na očekivanom nivou i vjerovatno će podići formu. Ipak, nećemo se zamarati njima već moramo biti koncentrisani na našu igru. Moramo pružiti maksimum, 100% motivisani za susret, da ginemo za svaku loptu, a recept je da ponovimo igru kao sa Španijom. Svjesni smo da će protiv nas igrati jedan od najboljih na svijetu, ali Ronaldo bez ostatka tima ne može sam".

Ivan Rakitić, Luka Modrić i Darijo Srna
Izvor: MN PRESS

Rakitić je dodao da ne imao ništa protiv da u duelu sa Ronaldom bude kao i u španskoj Primeri, gdje je njegova Barselona osvojila titulu ispred madridskog Reala.

"Bio sam ispred njega u Primeri, nadam se istom ishodu i na Evropskom prvenstvu. Ne opterećujem se trofejom, idemo korak po korak i vjerujem da imamo snage da eliminišemo Portugalce", zaključio je on u razgovoru za banjalučki dnevnik.

Utakmica osmine finala EURO 2016 između Hrvatske i Portugala igra se u subotu u Lansu s početkom u 21 čas.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC