• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marković i Grujić se neće sresti?

Autor mondo.rs

Nisu igrali "večiti derbi" jedan protiv drugoga, jer je Marković prerano otišao iz Partizana, a izgleda da im nije suđeno ni da igraju zajedno u Liverpulu.

Lazar Marković i Marko Grujić mimoišli su se i kao rivali na "večitom derbiju", a izgleda da im nije suđeno ni da budu saigrači u Liverpulu.

Naime, bivši ljubimac navijača Partizana, Marković, posle sezone provedene na pozajmici u Fenerbahčeu očekivao je da će dobiti šansu ovog leta kod Jirgena Klopa, kada ga već Brendan Rodžers nije "sačekao", ali je inače jaka konkurencija za krilne pozicije u Liverpulu pojačana dolaskom Sadija Manea iz Sautemptona.

Utoliko, "Kalčomerkato" vidi Markovića kao fudbalera Intera naredne sezone, bilo kao pozajmljenog, bilo kao otkupljenog igrača, koji jeste po ukusu Roberta Manćinija.

Liverpul je leta 2014. za tada 20-godišnjeg Markovića, igrača Benfike, platio 25 miliona evra. Ugovor sa "redsima" ističe mu 2019.

Na "Meaci" se i dalje sećaju kako je krilni napadač Partizana odigrao meč Lige Evrope na jesen 2014. godine, kada je između ostalog ispustio šansu da golom u 90. minutu donese pobedu crno-belima.

Konkurencija u Interu slabija je, bar u ofanzivnom smislu, nego u Liverpulu, gde će Grujić doputovati danas i pokušati da se izbori za svoje mesto pod suncem, u veznom redu.

Još jedno mimoilaženje moglo bi da se dogodi, ali ako Marković zaista dođe u Inter – iz njega sprema se da ode Adem Ljajić, takođe izdanak Partizanove škole, koji je bio na pozajmici iz Rome, ali koji bi mogao da postane igrač Milana.




Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC