• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svi tračevi engleske štampe na jednom mestu

Autor mondo.rs

Englezi nemaju vremena za analizu debakla na EURO 2016. Imaju važnije teme.

Englezi su već zaboravili na EURO. Analizom novog neuspeha skoro i da se ne bave.

Imaju važnija posla – ko gde prelazi!

Međutim, bavi se poneko i naslednikom Roja Hodžsona, a navodno su među kandidatima Glen Hodl, Luis Felipe Skolar i Jirgen Klinsman.

"Hvala Bogu pa engleski fudbal nije zakucan u prošlosti", prokomentarisao je jedan novinar iz Londona na Twitteru.

Ipak, ne liči svaka ideja koju ima Fudbalska asocijacija kao da je danas 1996. godina.

Menadžer Arsenala Arsen Venger (66), prema informacijama tabloida "The Sun", prva je želja FA. Međutim, Francuz će tu ponudu odbiti, kao što je odbio mogućnost da bude i selektor svoje zemlje, Francuske.

List "The Times", iako je vlasnik isti – Rupert Mardok, ima drugačija saznanja. Venger će sesti za sto sa ljudima iz FA, ako su voljni da ga sačekaju godinu dana, da odradi narednu sezonu u Arsenalu.

"Mirror" tvrdi da je nedavno otpušteni trener Pari Sen Žermena, Loran Blan, takođe kandidat za mesto selektora, dok "The Sun" dodaje da su Sem Alardajs i Stiv Brus, iako pod ugovorima sa Sanderlendom i Halom, spremni da odmah preuzmu "albion".

"Daily Mail" piše da je Rajan Gigs odlučio da odbije ponudu Žozea Murinja da ostane u stručnom štabu Mančester junajteda, ali sa redukovanim ovlašćenjima i zadacima, tako da će napustiti "Old Traford" posle 29 godina na njemu.

Čelsi, koji je 40 miliona evra platio belgijskog napadača Mičua Batšuajija, spreman je da sasluša ponude za golmana Tiba Kurtou. Cena je navodno 60 miliona funti, piše "Daily Mail".

Mančester siti namerava da ponudi Vilfreda Bonija u zamenu za Džona Stonsa i doplati koliko je potrebno, pretpostavljajući da će Everton prodati Romelua Lukakua i ostati bez startnog napadača piše "The Sun".

Totenhem i Lester nalaze se među kandidatima da iz Krasnodara dovedu 30-godišnjeg štopera Ragnara Sigurdsona, koji je sve impresionirao na EURO 2016, piše "Guardian", dok "Manchester Evening News" navodi da je Pep Gvardiola nestrpljiv da pregovori sa 19-godišnjim Kolumbijcem Marlosom Morenom iz Atletiko Nasionala budu što pre završeni.

Dok je Real Madrid navodno odustao od Pola Pogbe i okrenuo se Ngolo Kanteu iz Lestera, što navodi španska "Marca", "Daily Telegraph" navodi da je Liverpul obavestio Kristal Palas da je za Kristijana Bentekea neophodno 30 miliona funti.

Ipak, najveći trač objavio je "Mirror", koji tvrdi da će Real Madrid ponuditi 75 miliona funti Čelsiju za Edena Azara, ali ne isključivo u novcu već 40 miliona funti plus Alvaro Morata, koji će biti otkupljen od Juventusa.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC