• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Legenda zagrmela: Pustite Mesija

Autor mondo.rs

Dijego Armando Maradona smatra da Argentinci moraju da se pomire sa odlukom najboljeg igrača sveta o povlačenju iz nacionalnog tima

Lionel Mesi rešio je da ne nastupa ubuduće za reprezentaciju Argentine, posle poraza od Čilea u finalu Kopa Amerika Sentenario.

Uprkos šokantnoj odluci, jedan od najboljih igrača svih vremena Dijego Armando Maradona smatra da nacija mora da se pomiri sa tim.POVEZANE VIJESTI

On je pozvao sve Argentince da ostave na miru Mesija, iako je bio prvi nakon što je napadač saopštio odluku koji se zalagao da treba da je preispita.

"Hajde da pustimo Mesija da ode na odmor. Od sada moramo da izgradimo jedinstvenu ideju i ako Mesi kaže da više ne želi da igra, moraćemo da napravimo drugi tim", rekao je Maradona.

On je rekao da se treba "pozabaviti" Fudbalskim savezom Argentine, pošto reprezentacija nije osvojila trofej na nekom velikom takmičenju još od 1993. godine, kada je trijumfovala na Kopa Amerika.

"Mora da smo nešto pogrešno uradili, pošto je Savez takav kakav je. Argentinski fudbal je takav kakav jeste i mi plaćamo zbog toga", naveo je Maradona.

Mesi je odluku o završetku reprezentativne karijere saopštio posle promašenog penala protiv Čilea.

Maradona je ismejao ljude koji su kritikovali Mesija zbog promašenog penala, rekavši da ga kritikuju oni koji "nikada nisu pipnuli loptu".

"Uprkos porazu Argentine, Mesija smatram pobednikom", rekao je Maradona, koji je prevodio Argentinu do titule šampiona sveta 1986. godine.

Mesi sa reprezentacijom uzrasta do 23 godine osvojio titulu svetskog prvaka i olimpijsko zlato. Za državni tim odigrao je 113 utakmica i najbolji je strelac sa 55 golova. On je sa Argentinom izgubio i finala Kopa Amerika 2007. i 2015. godine, a pretrpeo je poraz u finalu Svetskog prvenstva u Brazilu od Nemačke 2014. godine.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC