• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Priča o fotki: "Mesi protiv celog sveta"

Autor mondo.rs

Slikana sa tribina, tokom finala Kopa Amerike, ova fotografija najbolje je oslikala poslednji meč najboljeg igrača sveta za nacionalni tim.

U večeri u kojoj je Lionel Mesi poručio da odustaje i da više neće pokušavati da osvoji titulu sa reprezentacijom, jedan argentinski fotograf-amater "uhvatio" je sa tribina sjajnu fotografiju.

Dok je najbolji fudbaler sveta bukvalno sam napadao gol koji je branila kompletna ekipa Čilea, Klaudio Rodrigez (41) sedeo je na drugom nivou stadiona u Nju Džersiju i napravio fotku za pamćenje.

Na slici se vidi Mesi, okružen celim timom Čilea izuzev golmana. Osvajač Kopa Amerike brojao je u tom trenutku desetoricu na terenu, jer je Marselo Dijaz već bio isključen.

Rodrigez je u nervozi uzeo aparat u ruke i slikao kako izgleda ta utakmica.



"Gledao sam meč i počeo sam da se koncentrišem na fotografisanje Mesija. Na svakoj fotki koju sam napravio Mesi je bio sam. Gledao sam ga protiv šestorice, protiv četvorice, protiv DEVETORICE... Bilo je to neverovatno. Gde su bili ostali Argentinci?", pitao se on.

I zaista, njegova fotografija opisuje meč precizno poput najboljeg izveštaja. Čileanci su našli način da "isključe" Mesija iz utakmice, da ga iziritiraju i da ga potpuno neutrališu.

Epilog je poznat, a Rodrigez je odmah kada je došao kući "okačio" fotografiju na svoj Twitter nalog i on je brzo počela da se širi društvenim mrežama.

"Ta slika predstavlja moj osećaj o utakmici: Mesi protiv celog sveta".

Kada su je videli, mnogi su se odmah setili i podjednako atraktivne fotografije "Dijego Maradona protiv Belgijanaca", s tim da je ova Mesijeva fotka "tačnija", zato što nije nastala posle slobodnog udarca ili prekida i zato što se njegovi rivali nisu razišli iz živog zida.

Mesi je, kao na slici, celo veče pokušavao da preseče paukovu mrežu oko sebe i nije uspeo. Ova fotografija zauvek će podsećati ceo svet na poslednji meč najboljeg igrača planete u dresu reprezentacije.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC