• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijači Irske odlikovani!

Autor mondo.rs

Gradonačelnica francuske prestonice En Idalgo odlučila je da Ircima dodeli "Orden grada Pariza", jer su na EURO pokazali svima kako treba da se ponašaju navijači

Navijači Irske na EURO u Francuskoj pobrali su sve pohvale, jer su Evropi pokazali kako treba da se ponašaju i navijaju oni istinski ljubitelji fudbala.

Oni su se u Francuskoj zaista zabavaljali, a to nije promaklo ni gradonačelnici Pariza En Idalgo, koja je rešila da ih odlikuje.

Odluka da im uruči Orden grada Pariza Idalgo je donela pošto su u video zapisima koji su objavljeni na društvenim mrežama i internetu, navijači Republike Irske i Severne Irske izdvojili svojim ponašanjem, stavom, fer-plejom, entuzijazmom koji su pokazali, kao i radošću.

"Oni su imali važnu ulogu u festivalskoj atmosferi koja je preovladavala Parizom u prve dve nedelje takmičenja. To je primer sportske vrednosti, model za sve navijače sveta kako treba da se ponašaju i ulepšaju velike sportske događaje", stoji u saopštenju koje je izdala gradska vlast u Parizu.

Gradonačelnica Pariza odluku o odlikovanju navijača Irske objavila je tek pošto je o njoj obavestila predsednike Republike Irske i Severne Irske.

Orden grada Pariza ustanovljen je još 1911. godine i dodeljuje se Francuzima, ali i strancima za izuzetna dela.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC