• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šok za Vilmotsa: Na Vels bez pola odbrane!

Autor mondo.rs

Selektor Belgije moraće da promeni najmanje dva igrača u odbrani pred duel sa Velsom u četvrtfinalu Evropskog prvenstva.

Glavobolja za Marka Vilmotsa!

Selektor Belgije neće moći da računa na dvojicu standardnih defanzivaca, pa se za utakmicu četvrtfinala Evropskog prvenstva protiv Velsa očekuje veliki broj promena.

Već na utamici sa Mađarskom za glavu se uhvatio Tomas Vermalen kada je shvatio da je ostao bez nastupa u četvrtfinalu zbog nesmotrenog drugog žutog kartona, a novi šok je da je Jan Vertongen povredio ligamente i da neće nastupati do kraja Evropskog prvenstva.

I ne samo to, na terenu ga neće biti najmanje osam nedelja...

Mark Vilmots je u dosadašnja četiri meča isprobao samo petoricu defanzivaca, pa je od standardnih tu ostao samo Tobi Aldervireld, dok se očekuje i da je Menije dobio prednost u odnosu na Lorana Simana.

Kako je pred prvenstvo Vilmots ostao i bez najboljeg štopera Vensana Kompanija, za preostale dve pozicije u odbrani - štopera i levog beka, moraće da bira iz redova Džejsona Denajera (7), Lorana Simana (12), Kristijana Kabasela (0) i Džordana Lukakua (4).

U zagradama je broj njihovih nastupa za reprezentaciju Belgije, pa je jasno da će to biti dodatna motivacija za Velšane koji "jure" polufinale. Belgijski novinari dodaju da ne bi bilo iznenađenje i da Vilmots promeni formaciju i zaigra sa tri defanzivca...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC