• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Doleteli pred novinare, ali bukvalno

Autor mondo.rs

Selektor i kapiten Francuske na zakazanu konferenciju za medije u Parizu pred četvrtfinalni meč Evropskog prvenstva stigli su helikopterom

Selektor Francuske Didije Dešan i kapiten Igo Loris pobrinuli su se da na konferenciju za novinare uoči meča sa Islandom u četvrtfinalu EURO u Pariz dođu na vreme, tako što su stigli - helikopterom.

Organizatori su im obezbedili letelicu, kako bi stigli na neuobičajeno rano zakazanu konferenciju, u 11 sati, iz Klerfontena, trening centra Fudbalskog saveza Francuske, koji je oko 50 kilometara udaljen od Pariza.

"Policija nam je stavila helikopter na raspolaganje, što je jako ljubazno od njih, jer bez njih ne biste videli Iga", rekao je Dešan novinarima.

Francuska je trenirala u Klerfontenu, kako bi se na stadionu u Sen Deniju na kojem će se igrati četvrtfinalni duel protiv Islanda sačuvala trava.

"Razumem potrebu da se bude maksimalno oprezan sa terenom. Na nama je da se prilagodimo", rekao je Dešan, koji se sa Lorisom posle razgovora sa novinarima vratio helikopetom u trening centar u predgrađe Pariza.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC