• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan dobar, Partizan efikasan (GOLOVI)

Autor mondo.rs

Partizan ubedljivo savladao poljskog superligaša Lehiju 3:0 na pripremama u Poljskoj. Golovi Balažica, Božinova i Vlahovića.

Treći meč crno-belih na pripremama u Poljskoj i najbolja igra, koju je pratila i ubedljiva pobeda.

Protivnik najjači do sada - Lehija, tipičan predstavnik poljskog fudbala. Ali, crno-beli su igrali ofanzivno, maštovito i kao plod takve igre došla je i pobeda - 3:0 (2:0).

Videlo se još jednom koliko ovom timu znači Nemanja Mihajlović, koji se nedavno priključio posle produženog odmora. Upravo posle njegove asistencije, Partizan je poveo. Igrao se 30. minut, Mihajlović je idealno ubacio loptu oko penala, gde je u visokom skoku bio Gregor Balažic i zakucao je u gol Vanje Milinković-Savića za vođstvo od 1:0.

GOL BALAŽICA

Partizan Lehija 1:0
Izvor: TV Partizan


Samo pet minuta kasnije, crno-beli su duplirali vođstvo posle fenomenalnog pasa novajlije Marka  Jankovića sa distance od dobrih 40 metara, kada je izbacio Božinova u 16 metara, koji prima loptu poludesno i onda pogađa suprotni ugao golmana Lehije za 2:0.

GOL BOŽINOVA

Partizan Lehija 2:0
Izvor: TV Partizan


Tri minuta kasnije Mihajlović ponovo sa leve strane spoljnom desnom pronalazi Božinova na drugoj stativi, ovaj prima loptu i šutira, a golman je ovog puta bio priseban i brani udarac.

Početkom drugog dela, Lehija je zapretila, ali je Bojan Šaranov sjajno intervenisao, da bi poljski tim imao još jednu veliku priliku koji minut kasnije, ali je Balažic "iznikao iz zemlje" i sprečio gol.

U 55. minutu nova šansa za Lehiju, situacija "jedan na jedan", ali je Šaranov "dobio" Letnjovskog.

Od 62. minuta Tomić je na teren poslao kompletnu novu postavu. Odmah dve prilike za Partizan (64. Marjanović i 66. Petar Đuričković, šutirao tik iznad prečke).

U 69. minutu, "blickrig" akcija Partizana ili "mat u tri poteza". Nebojša Kosović do Đuričkovića, a on do Dušana Vlahovića, koji pogađa suprotni ugao golmana za vođstvo od 3:0.

GOL VLAHOVIĆA

Partizan Lehija 3:0
Izvor: TV Partizan

PARTIZAN: Šaranov, Vulićević, Gogua, Balažic, Bogosavac, Everton, Brašanac, Radović, Janković, Mihajlović, Božinov.

PARTIZAN (II poluvreme od 62′): Jovičić, Bandalovski, Miletić, Stevanović Miladin, Jevtović, Radin, Marjanović, Golubović, Kosović, Lukić, Vlahović.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC