• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jogi Lev o Italjanima, a Konte isto...

Autor mondo.rs

Selektor Nemačke izneo svoje mišljenje o utakmici i kazao da su od početka znali da Italijani ne mogu da daju gol iz igre, dok je njegov suparnik Antonio Konte govorio o tome kako njegovi fudbaleri nisu imali podršku italijanskih medija.

Sudar titana završio se pobedom Nemaca!

Iako uoči turnira nije delovalo tako reprezentacija Italije je uspela da sa, reći će stručnjaci, prosečnim fudbalerima ostvari sjajan uspeh, ali im je za nešto više nedostajalo i sreće. Pobedili su Belgiju, Španiju, ali ih je zaustavila Nemačka.

Za to vreme neke reprezentacije još nisu imale ozbiljan meč na ovom Evropskom prvenstvu.

Selektor fudbalske reprezentacije Nemačke Joakim Lev, posle pobede protiv Italije u četvrtfinalu EP na penale, izjavio je da ga je utakmica podsetila na dramatičnu penal seriju protiv Argentine u četvrtfinalu Mundijala 2006. godine.

"Znali smo da će bude teško, zaustavili smo najjače italijansko oružje i nismo imali sreće kad smo primili gol iz penala", rekao je Lev i dodao da je očekivao da ova reprezentacija ne može tako lako da im da gol iz igre.

I njegov suparnik Antonio Konte govorio je o Italijanima...

Oprostio se od nacionalnog tima, pošto od danas preuzima Čelsi, i otkrio da mu nije bilo lako, jer su u poslednje dve godine "svi bili protiv njega".

"Italija ima sjajnu budućnost, tim funkcioniše kao porodica, ali nadam se da će u budućnosti imati više podrške. Protiv mene su bili svi, mediji posebno, a jedinu podršku imao sam od predsednika Saveza Karla Tevekija", izjavio je Konte.

On uskoro počinje da radi sa Čelsijem i kaže da je svestan da ga očekuje težak posao, dok Joakim Lev već misli na narednog protivnika što će biti Francuska ili Island.

On će imati mnogo problema da "nađe 11" jer je Mats Humels suspendovan, Mario Gomez je neizvestan, dok je sasvim sigurno da Sami Kedira više neće igrati na ovom prvenstvu zbog povrede.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC