• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Emeri kupio pojačanje za PSŽ - od svojih!

Autor mondo.rs

Gžegož Krihovjak dogovorio petogodišnju saradnju sa Pari sen Žermenom.

Unai Emeri polako sklapa "svoj" Pari sen Žermen.

Nakon što je pariski klub dogovorio saradnju sa Hatemom Ben Arfom, i doveo ga bez obeštećenja, bilo je vreme da bogati vlasnici "odreše kesu" i dovedu pojačanje koje će odjeknuti Evropom, kao što smo već navikli na njih od perioda "blagostanja".

Španski trener koji je došao nakon još jedne uspešne sezone u Sevilji odlučio je da sa sobom povede čoveka koji je bio jedan od najzaslužnijih za uspehe Andalužana u tom periodu - Gžegoža Krihovjaka!

Sjajni poljski vezista dogovorio je saradnju sa PSŽ-om na pet godina, pa samo ostaje pitanje ko će od "trojke na sredini" koju čine: Tijago Mota, Marko Verati i Blez Matuidi "ispasti" i tako osloboditi mesto za fudbalera za kog je PSŽ izdvojio 26 miliona, što se u "cirkusu" sa transferima i ne čini mnogo.

Gžegožu neće biti nepoznato francusko tle pošto je kao mladić otišao iz rodne Poljske i potpisao za Bordo, a nakon odličnih sezona u Remsu primetio ga je čuveni "transfer mag" Sevilje - Monki. Sevilja je defanzivnog vezistu platila samo 4.5 miliona evra, a jasno je da su i ovog puta zaradili.

Krihovjak je igrao sjajno za reprezentaciju Poljske na kom su oni u četvrtfinalu eliminisani na penale od Portugala, a čini se da se on i pre prvenstva dogovorio sa PSŽ-om.

Za njega je prethodnih godina interesovanje pokazivao i Arsen Venger, ali je u januaru prvo angažovao Mohameda Elnenija (7 miliona funti), a potom i Granita Džaku (35 miliona funti).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC