• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jak tempo u Liverpulu: Gruja i Lazar bušili mreže!

Autor mondo.rs

Dvojica reprezentativaca Srbije Lazar Marković i Marko Grujić spremaju se za polazak na pripremenu u trening centru Liverpula, a jaka konkurencija zahteva i dokazivanje na treningu. Pogledajte kakve su golove postigli...

Fudbalere Liverpula tek očekuje polazak na pripreme i odigravanje prijateljskih mečeva, ali se zato vreme u "Melvudu", trening centru ovog tima, "bira" i ko će imati najviše minuta da se dokaže Jirgenu Klopu.

Nemac ima ogroman "roster" koji će pokušati da skrati, a fudbaleri Liverpula, među kojima su i dvojica reprezentativaca Srbije Marko Grujić i Lazar Marković, trude se da se dokažu novom menadžeru koji će jedino odlučivati o tome koga će zadržati u narednoj sezoni - a koga ne.

Lazaru Markoviću je ovo već treća sezona u Liverpulu, ali je prethodnu godinu proveo na pozajmici u Fenerbahčeu, dok je Marko Grujić od januara član tima sa "Enfilda", ali je prethodnih šest meseci bio pozajmljen Crvenoj zvezdi.

Da ne bi opet išli na pozajmice moraju prvo da se dokažu na treningu, a i pored napornog tempa u Melvudu uspeli su da postignu prelepe golove, koji su najbolja preporuka treneru, koje je i zvanični profil Liveprula podelio na Twitteru.

Koji je pogodak vama najlepši?

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC