• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Liverpul prodaje "novog Sterlinga" u Bornmut

Autor mondo.rs

Stagnirao je tokom čitave sezone, ali opet dobra prodaja Liverpula.

Kada je prethodnog leta Rahim Sterling prešao u Mančester siti u njegovu zamenu je projektovan momak koji takođe stiže iz Liverpulove fudbalske akademije - Džordon Ajb.

Međutim, momak koji je tek na trenutke pružao solidne partije nije ostavio naročito dobar utisak u sistemu Jirgena Klopa i pretpostavljalo se da će u toku ovog prelaznog roka otići negde na pozajmicu, ali je ponuda premijerligaša Bornmuta bila previše dobra da bi je Liverpul odbio.

Džordon Ajb (20) će od naredne sezone nositi dres Bornmuta pošto je Liverpul u četvrtak pristao na ponudu "trešnjica" koja je vredna 15 miliona funti i on će tako postati najskuplji fudbaler u istoriji ovog kluba.

Ostalo je još samo da Ajb "utanači" detalje ugovora sa Bornmutom i tako pojača tim koji će se naredne godine sasvim sigurno boriti za opstanak, uprkos tome što imaju izuzetno talentovanog menadžera.

Ajb je do sada odigrao 58 utakmica za Liverpul, otkako je kao 17-godišnjak kupljen od Vajkomba, a u prethodnoj sezoni je skupio samo 12 startova u Premijer ligi.

Ovo je ohrabrujuća vest i za Lazara Markovića kome je smanjena konkurencija na poziciji krila, ali je i pored toga veliki broj fudbalera u rosteru Liverpula koji konkurišu za to mesto.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC