• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Fudbaleri, zaobiđite Borac u širokom luku"

Autor mondo.ba

Sindikat profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" preporučio je svojim članovima da nikako ne dolaze u banjalučki Borac. Pročitajte reakciju prvog čovjeka Banjalučana Dejana Kusturića.

 "Fudbaleri, zaobiđite Borac u širokom luku" Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Na zvaničnoj Fejsbuk stranici ovog udruženja navedeno je da članovi Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" zaobiđu Borac i Banjaluku u širokom luku.

"Obavještavamo sve naše članove da u širokom luku izbjegavaju odlazak u FK Borac Banjaluka jer jedino što tamo može da im se desi su problemi i ucjene od strane klupskih funkcionera...".

MONDO je pokušao da kontaktira predsjednika Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" Mirka Poledicu, ali njegov telefonski broj naveden na zvaničnom sajtu ovog udruženja više nije u upotrebi.

Sindikat fudbalera "Nezavisnost" osnovan je 2009. godine i okuplja fudbalere koji nastupaju u klubovima koji djeluju u okviru FS Srbije, kao i igrače iz Srbije koji nastupaju u inostranim klubovima.

Takođe, ostavili smo i govornu poštu generalnom sekretaru Mirku Lekiću s namjerom da prokomentariše ovaj status, ali još nismo dobili odgovor.

Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Međutim, predsjednik "Velikana iz Platonove" Dejan Kusturić javio se na naš poziv i najprije je izrazio čuđenje na pitanje da prokomentariše saopštenje sindikata "Nezavisnost".

"Takve rečenice nisu dovršene, zaista ne znam na šta misle i moraće da budu konkretniji. Najradije ne bih to komentarisao. Kakve ucjene, koga da zaobilaze", iznenađen je bio prvi čovjek Borca.

"Mi funkcinišemo kao svaki klub, koji ima svoja pravila i obaveze. Svako ko bude prekršio pravila, biva sankcionisan, bio on igrač ili rukovodilac. Naravno, ukoliko se klub ogriješi o nekog pojedinca, on može da traži svoja prava putem ovlaštenih organa. Mi zaista nemamo ništa protiv. Na primjer, ako Borac nekom igraču smanji platu, to se radi u skladu s internim aktima i pravilnikom. Tako je u svakoj instituciji. Ali, siguran sam da Borac ni na koji način nije prekršio zakon, a kamoli da nas optužuju za tako teške stvari kakva je ucjena", dodao je Kusturić za MONDO.



Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mutne radnje

Preslikano iz RK Borac sa Umicevicem i Brankovicem. Dok ne budu odgovarali svojom imovinom ovo ce trajati u svim sportovima. Postoje ustanove za ovakve

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC