• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC: Optužuju, a nisu se ni predstavili!

Autor mondo.ba

Fudbalski klub Borac oglasio se u srijedu i saopštenjem za javnost povodom objave Sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost na društvenoj mreži Facebook u vezi sa djelovanjem banjalučkog kluba.

 FK Borac saopštenje povodom optužbi Sindikata Nezavisnost Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Saopštenje, objavljeno na oficijelnom sajtu prenosimo u cjelosti.

"Obraćamo Vam se povodom današnjih neargumentovanih napisa Sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost na društvenoj mreži Facebook u vezi sa djelovanjem Fudbalskog kluba Borac. Spomenuti sindikat je na svojoj prezentaciji apelovao na svoje članove, odnosno fudbalere, da „u širokom luku zaobilaze Borac“ i da je „jedino što može da im se desi je ucjena klupskih funkcionera“, što svakako odbacujemo kao neargumentovano.

Fudbalski klub Borac djeluje kao i svaki drugi klub: kao što postoje nagrade za postizanje pozitivnih rezultata, tako postoje i eventualne kazne u slučaju nezalaganja na terenu, neprofesionalnog odnosa prema klubu ili negativnih ishoda u rezultatskom smislu. Ukoliko se desi da bilo koji pojedinac, bez obzira da li bio fudbaler, član stručnog štaba, Radne zajednice ili pak visoki funkcioner, prekrši klupski Pravilnik, biće sankcionisan kako je propisano. Sa druge strane, isti pojedinac može da potraži svoja prava kod nadležnog suda ukoliko se Borac ogriješio od navedenog pojedinca.

U slučaju da se povećava ili smanjuje plata nekom od gore navedenih pojedinaca, to neće biti urađeno mimo zakona i postojećih klupskih akata.

Odgovorno tvrdimo da aktuelno rukovodstvo od dolaska na čelo kluba 18. januara 2016. godine nije prekršilo zakone i pravilnike i samim tim ne dopuštamo da nas pojedinci, koji se nisu udostojili čak ni da se lično predstave i kažu ko stoji iza spornog napisa, optužuju za teška djela kao što je ucjena", navedeno je u saopštenju FK Borac.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC