• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marko Nikolić: Ne leži nam Čukarički, ali...

Autor mondo.rs

"Partizan mora do bodova i pobeda, podizanja kvaliteta igre i stvaranja atmosfere i hijarhije. Svaka pobeda olakšava dalji rad", istakao je trener crno-belih.

 Partizan Čukarički najava Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da njegova ekipa u predstojećoj utakmici protiv Čukaričkog mora da pronađe da način da ostvari pobedu, a kao preduslov za to naveo je odnos igrača na terenu.

"Veliki put je ispred nas, mnogo posla je pred nama. Protiv Javora se video mali pomak na svim poljima, ali daleko je to od onoga što treba da bude. Naši nastupi moraju da budu na višem nivou, a to možemo da gradimo samo iz pobeda. Nemamo mnogo vremena da dođemo do toga. Potrebna nam je pobeda, jer smo u teškoj i komplikovanoj situaciji, a sve kako bismo imali ambijent da radimo ono što bi trebalo da radimo", rekao je Nikolić novinarima na stadionu Partizana.

Crno-beli će sa Čukaričkim igrati u nedelju, od 17 časova, na svom stadionu, u okviru petog kola Superlige.

"Nismo u dobrom momentu, moramo da pronađemo način da ostvarimo dobar rezultat. Igračima je potrebno to, ali preduslov svakog dobrog rezultat je disciplinovana igra. Moramo da damo sve od sebe na terenu da i odigramo kvalitentu utakmicu. Čukarički je mnogo puta u poslednje dve godine pravio probleme Partizanu. Oni su ozbiljan klub. Maksimalno ih poštujemo", rekao je Nikolić.

On se je ocenio da igra ekipe s Banovog brda ne odgovara Partizanu.

"Čukarički igra jako slično Vojvodini, idu brzo i direktno ka napred. Imaju izražen kvalitet, predvođeni su sjajnim (Igorom) Matićem, fenomenalnim izvođačem prekida, ali imaju oni tu još neke igrače koji su opasnost. To je tim koji nam ne leži, ali mi moramo da pronađemo način da postavimo igru i da pobedimo", rekao je trener crno-belih.

"Partizan mora do bodova i pobeda, podizanja kvaliteta igre i stvaranja atmosfere i hijarhije. Svaka pobeda olakšava dalji rad", dodao je on.

Na pitanje novinara da li će Partizan u predstojećem periodu menjati igrački kadar, Nikolić je rekao da će do toga doći.

"Neki igrači su blizu odlaska, a neki će ići na pozajmice. Biće i pojačanja na jednoj ili dve pozicije tamo gde procenjujemo da nam je to najpotrebnije. Svaka vrsta neizvesnosti nije dobra dobra tokom takmičenja, ali to je svakodnevnica srpskog fudbala", zaključio je Nikolić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC