• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Italijanska liga na TV Arena sport

Autor mondo.rs

Da li će neko uspeti da skine Juventus sa trona? Da li će se Interu isplatiti smenjivanje Roberta Manćinija sa mesta trenera 15-ak dana pred početak prvenstva? Koliko može Mihajlovićev Torino? Gledajte Seriju A na Areni sport!



Želja svih je da skinu Juventus sa trona, koji pet godina za redom osvajao titulu Serie A.  Da li je i koliko to realno?

Teren će nam dati odgovor na to pitanje, ali je, na prvi pogled, jasno da će njegovim rivalima to biti vraški teško. Juventus jeste prodao Pola Pogbu za rekordan transfer u svetskom fudbalu (105 miliona evra), a otišao je i Alvaro Morata. Ali, Juventus se pojačao i to pre svega kupovinom Gonzala Iguaina, stigli su Pjanić i Pjaca (iz zagrebačkog Dinama)...

Očekuje se da će Napoli i Roma biti najveći rivali Juventusu, ali sudeći po skorašnjim transferima Juventus bi, u italijanskim okvirima, mogao da ostane neprikosnoven.  

Gradski rivali - Inter i MIlan - prolaze neku vrstu tranzicionog perioda. Silvio Berluskoni konačno je prodao većinski udeo akcija u MIlanu kineskoj korporaciji, čiji bi novac trebalo da ovaj klub stavi na noge i vrati ga na stare staze slave. Ali, to je proces.

Inter je baš uoči starta nove prvenstvene sezone smenio Roberta Manćinija (posle teškog poraza od Totenhema 1:6 u prijateljskoj utakmici), a na njegovo mesto doveo Holanđanina Franka de Bura, koji je u prethodnih šest godina imao velikih uspeha sa Ajaksom.

Siniša Mihajlović je na klupi Torina, a nakon što je doveo "buntovnog sina" Adema Ljajića, posvađao se sa drugim srpskim fudbalerom - Nikolom Maksimovićem. Zanimljivo, Mihajlović će se u 1. kolu Serije A nameriti baš na svoj dojučerašnji klub - Milan. Videćemo da li će za Torino debitovati novi igrač, koji je došao iz Partizana - Saša Lukić.

EVO UTAKMICA 1. KOLA SERIJE A KOJE ĆE PRENOSITI ARENA SPORT:

Juventus - Fiorentina (subota 20. avgust, Arena Sport 4, 20.45h)

Juventus sezonu počinje utakmicom protiv Fiorentine. Utakmica donosi mnogo naboja jer je poznato da je Stara dama omražen klub u Firenci, zato što je tokom poslednjih nekoliko decenija uglavnom kupovala najbolje igrače Fiorentine. Tu je kao i uvek ne tako dobar odnos porodica Anjeli i Dela Vale koje predvode klubove. Juventusu na ruku ne ide činjenica da su mnogi fudbaleri tokom leta nastupali za nacionalne timove, kao i da novajlije nisu dovoljno uigrane uključujući i Gonzala Iguaina kome se zamera višak kilograma.

Milan - Torino (nedelja, 21. avgust, Arena Sport 4, 18.45h)

Ovaj meč biće zanimjiv pre svega zbog Siniše Mihajlovića, koji će svoj novi klub, Torino, prvi put predvoditi protiv dojučerašnjeg kluba, Milana! Odmah na startu povratak na San Siro, tamo gde je mislio da će praviti velike rezultate, ali je ljubav i saradnja kratko trajala. Ovo je nova prilika za Mihajlovića da se dokaže na startu sezone. Sa Druge strane i Vinćenco Montela želi da startuje pobedom, ali je pod pritiskom jer već nekoliko sezona Milan ne igra u Evropi.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC