• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pirlo: Juventus se još smeje Mančester junajtedu

Autor mondo.rs

Andrea Pirlo se prisetio dana kada je Pol Pogba došao u Juventus iz Mančester junajteda... za džabe.



Pre četiri godine Pol Pogba je otišao iz Mančester junajteda u Juventus i to bez ikakvog obeštećenja. To je naljutilo tadašnjeg trenera, legendu Junajteda Aleksa Fergusona, koji je Francuzu zamerio da nije pokazao ni mrvicu poštovanja prema engleskom klubu.

Četiri godine kasnije, Pogba se vratio u Junajted, ali za neverovatnih 105 miliona evra, čime je potukao sve rekorde u transferima do tada.

Sjajni italijanski fudbaler Andrea Pirlo, koji je u ono vreme dočekao Pogbu u Juventusu, prisetio se tih dana i kaže da je to jedna od najsmešnijih stvari koja se ikada dogodila u fudbalu.

"Na prvom treningu koji smo imali sa Pogbom u Juventusu svi smo se smejali. Nismo mogli da verujemo da fudbaler sa takvim karakteristikama i sa očigledno velikim talentom i potencijalom dolazi iz tako velikog kluba kao što je Junajted bez obeštećenja. Mislim da se u Juventusu još smeju tome", izjavio je Pirlo, čije reči prenosi "Dejli Telegraf".

Nastavio je:

"Nikad neću da zaboravim njegov prvi trening u Juventusu. Bio je vrlo mlad, ali se moglo naslutiti da je poseban. Kada smo odlazili u svlačionicu, jasno se sećam kako je Đanluiđi Bufon dotrčao do mene, smejući se i pitajući me: 'Da li je moguće da su ga stvarno pustili bez ikakve nadoknade?'".

Za četiri godine u Juventusu (2012-2016), Pogba je osvojio četiri titule prvaka Italije, dva italijanska kupa, a igrao je i finale Lige evropskih šampiona 2015. godine.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC