• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FS BiH: Najveća kazna za Zrinjski

Autor mondo.ba

Aktuelni šampion Bosne i Hercegovine, mostarski Zrinjski najgore je kažnjen na sjednici Disciplinske komisije Fudbalskog saveza BiH pod predsjedavanjem Gorana Kosorića.

 FS BiH: Najveća kazna za Zrinjski Izvor: MONDO/Samir Cacan
Izvor: MONDO/Samir Cacan

  "Plemići" su odlukom "disciplinaca" FS BiH na sjednici u Sarajevu sankcionisani sa ukupno 3.500 KM zbog upotrebe pirotehničkih sredstava od strane vlastitih navijača na meču sa Širokim Brijegom na "Pecari", te propusta u organizaciji utakmice protiv Slobode, uputrebu pirotehnike i distribuciju alkohola na stadionu "Pod Bijelim brijegom".

Tuzlanska Sloboda je takođe solidno "olakšana" u iznosu od 2.500 KM zbog identičnih razloga - propusti u organizaciji utakmice, distribucija alkohola na stadionu i upotreba pirotehničkih sredstava od strane vlastitih navijača.

Sarajevski "vječiti" rivali Željezničar i Sarajevo su takođe ponovo kažnjeni sa po 2.000 KM zbog propusta u organizaciji utakmice i upotrebe pirotehničkih sredstava od strane vlastitih navijača, dok će hiljadarku u kasu Saveza iz identičnog razloga morati da uplati i Široki Brijeg.

Jedinu individualnu kaznu od strane Disciplinske komisije na današnjoj sjednici zaradio je trener Mladosti iz Doboj Kaknja Ibro Rahimić, koji je sankcionisan zabranom vođenja ekipe u jednom meču i sa 1.000 KM.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC