• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vidić naučio engleski gledajući “Mućke”

Srpski reprezentativac Nemanja Vidić tvrdi da mu je serija "Mućke" olakšala život na Ostrvu, budući da je uz nju naučio engleski.

 Vidić naučio engleski gledajući “Mućke” Izvor: MONDO

Nemanja Vidić vrlo brzo po dolasku u Englesku uklopio se u tim Aleksa Fergusona i postao jedan od ključnih igrača Mančester junajteda. Mladi Užičanin zasluge zbog brze adaptacije delimično duguje Del Boju i Rodniju, junacima humoristične serije "Mućke", budući da je na Osrvo stigao sa osnovnim znanjem engleskog jezika, koji je naučio gledajući "Mućke", preneo je list "Press".

Stub odbrane srpske reprezentacije rekao je da u svojoj školi u rodnom Užicu nije imao priliku da uči engleski, pa se snalazio gledajući Del Boja, Rodnija i druge junake iz Pekama, što mu se na kraju itekako isplatilo.

"Mućke su moja omiljena serija, nikada nisam gledao ništa smešnije. Međutim, zahvaljujući Del Boju i Rodniju uspeo sam da naučim neke osnovne stvari iz engleskog jezika. Uopšte, volim da gledam britanske serije i one su mi dosta pomogle u savladavanju jezika. Pratio sam titlove na srpskom i povezivao sa rečenicama na engleskom. Tako sam došao u Mančester sa osnovnim znanjem engleskog, pa mi je bilo lakše da se snađem", objasnio je Vidić.

On je dodao da se osim učenja engleskog, trudio i da što više sazna o klubu u koji ide.

"Upoznao sam se sa trofejima koje je klub osvojio, ali i sa nekim običajima koji vladaju na Old Trafordu. Recimo, znao sam da je Liverpul naš najveći rival i zato se za utakmice protiv njih uvek posebno pripremam. Takođe, znao sam i da su Brus i Palister činili najznačajniji par centarhalfova u istoriji kluba, tako da mi je kasnije poređenje sa njima izuzetno značilo", rekao je Vidić.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC