• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FK Borac: Moramo obradovati navijače

Autor mondo.ba

Borac želi pobjedu u duelu sa Podrinjem, kako bi obradovao svoje navijače, naglasili su u Platonovoj ulici pred odlazak u Janju..

 Fk Borac: Jagodić i Antić najava pred meč sa Podrinjem Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Peto kolo Prve lige RS biće odigrano u subotu, a banjalučki Borac gostuje u Janji gdje će igrati protiv Podrinja.

Pred ovaj meč Borac je drugoplasirana ekipa na tabeli sa sedam bodova, a Podrinje je šesto na tabeli, ali samo sa jednim manje osvojenim bodom.

"Pobjeda u Janji nameće nam se kao imperativ. Mi nastojimo da svakog rivala poštujemo, ali ne potcjenjujemo ni sebe. Ja želim i od igrača tražim samo kontinuitet jer samo pobjede u seriji donose titulu i povratak u Premijer ligu BiH. Ekipa Podrinja je veoma nezgodna i iskusna i na svom terenu ima veliku podršku svoje publike. Međutim, od svojih igrača očekujem da odgovore zadatku i ovjere tri boda iz prethodnog kola“, rekao je trener Borca Vlado Jagodić.

On se osvrnuo i na probleme sa igračkim kadrom.

"Što se tiče igračkog kadra, sigurno neće nastupiti Darko Maletić, Boris Raspudić i Boris Gavrić, koji su već duže vrijeme povrijeđeni, a neizjestan je nastup Ivana Delića koji je osjetio bol u koljenu nakon današnjeg treninga. U srijedu smo odigrali i prijateljsku utakmicu u Čurugu sa domaćim Hajdukom, koja mi je dobro došla da provjerim mogućnosti mlađih igrača u jednoj takvoj utakmici i moram reći da sam, i pored pobjede, očekivao više. Nadam se da će sutra naši vjerni navijači, koje očekujem u velikom broju, imati razloga za zadovoljstvo i radost. Naša je obaveza, između ostalog, da im priuštimo lijepe trenutke, nakon svih razočaranja koja su doživljavali u bliskoj prošlosti", rekao je Jagodić.

Strijelac drugog kola za Borac u pobjedi nad Slogom Slađan Antić svjestan je, svakako, težine sutrašnje utakmice, ali vjeruje da prva gostujuća pobjeda neće izostati.

"Očekuje nas težak meč protiv ekipe koja je izuzetno neugodna na svom terenu i koja će sigurno pružiti svoj maksimum kako bi stigla do povoljnog rezultata. Na nama je da se maksimalno potrudimo da im to ne dozvolimo, sigurno je da posjedujemo određeno samopouzdanje nakon pobjede nad Slogom i nadam se da ćemo se u Banjaluku vratiti sa cijelim plijenom“, rekao  je Antić.

Parovi petog kola Prve lige RS.

Subota,16.30

Podrinje – Borac BL

Sloboda MG – Slavija

Sloga – Kozara

Tekstilac – Zvijezda 09

Rudar Prijedor – Drina

Borac Šamac - Sutjeska

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC