• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obradović: Želimo u gornju polovinu tabele

Autor mondo.ba

Marko Obradović u ovoj sezoni pruža najbolje partije od dolaska u redove bijeljinskog Radnika.

 Marko Obradović pred Olimpik: Želimo u gornju polovinu tabele Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Uvijek besprijekorno spreman, snažan u duelu, od početka ove sezone napadač Bijeljinaca Marko Obradović u svoju igru ubacio je dodatne elemente koji ga čine jednim od najboljih napadača u Premijer ligi BiH.

Golovi stižu kao šlag na tortu.

Priliku da nastavi sa izuzetnim partijama u ovoj polusezoni Obradović će imati u nedjelju od 15 časova na "Otoci" protiv sarajevskog Olimpika.

"Očekuje nas teško gostovanje ekipi Olimpika. Njihovo mjesto na tabeli nije prava slika kvaliteta njihovog tima. Mi ih shvatamo maksimalno ozbiljno, a uz pravi pristup i zalaganje svih u timu možemo doći do pozitivnog rezultata. Kod nas nema pritiska, a svakako da ćemo dati sve od sebe da budemo u šest ekipa i uđemo u Ligu za prvaka", kaže Obradović.

Prvotimci Radnika su tokom prvenstvene pauze boravili na Zlatiboru, a napadač bijeljinskog tima smatra da je za vrijeme pauze dosta urađeno.

"Pauzu smo iskoristili da se bolje upoznamo sa novim šefom stručnog štaba Miloševićem i njegovim zamislima. Atmosfera u ekipi je odlična, a siguran sam da ekipa iz dana u dan napreduje i da ćemo igrati sve bolje. Svaki trener ima svoje zahtjeve koje se trudi da prenese igračima i inplementira u igru tima. Na igračima je da zahtjeve trenera usvoje i da ostvarimo dobre rezultate na terenu", zaključuje popularni Obrad.

U dosadašnjem toku sezone Obradović je postigao četiri pogotka u Premijer ligi i jedan u Kupu RS, a malo je nedostajalo da svoje ime upiše i na listi strijelaca Radnika u Ligi Evrope.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC