• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Martinović: Velika želja donijela bod

Autor mondo.ba

Fudbaler Radnika Dušan Martinović postigao je dva veoma bitna gola protiv Slobode i Zrinjskog, koji su Bijeljncima omogućili da sačuvaju mjesto u samom vrhu tabele Premijer lige BiH.

 Radnik Zrinjski 1:1 Dušan Martinović gol izjava Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Radnik igra sjajno ove sezone, a za dobre rezultate zaslužan je Dušan Martinović, fudbaler rodom iz Šapca, koji je u duelima sa Slobodom i Zrinjskim postigao po gol i tako bio jedan od najzaslužnijih što su Bijeljinci zadržali mjesto u samom vrhu tabele Premijer lige BiH.

Trenutno su trećeplasirani sa 19 bodova, koliko imaju i sarajevski rivali Sarajevo i Željezničar.

POVEZANE VIJESTI

"Što se tice utakmice sa Zrinjskim, mislim da je završena najrealnijim rezultatom. Neoprezno smo primili gol u prvom minutu, te je kasnije bilo jako teško juriti rezultat protiv tako kvalitetne ekipe kakva je Zrinjski. Oni su sasvim zasluženo na prvom mestu, imaju odličnu ekipu, a mi smo karakterom i jednom velikom željom stigli do izjednačenja", kaže Martinović.

...
Izvor: YouTube

Iza semberskog premijerligaša je ciklus jako teškh utakmica sa ekipama koje konkurišu za vrh tabele, dok u narednim kolima očekuje susrete sa ekipama koje prije početka prvenstva nisu važile za favorite.

"Tačno tako. U prethodnom periodu smo utakmice sa Širokim Brijegom i Slobodom odigrali dosta dobro i zasluženo pobijedili, dok smo sa Željom odligrali slabije, što si oni iskoristili i pobijedili nas na našem terenu. Mozda smo tada malo i izgorjeli u želji. Uglavnom, niz teških utakmica je iza nas. Zahvalio bih se našim navijačima što nas bodre svaku utakmicu i što nam daju veliku podršku", poručio je ovaj Mačvanin.

Radnik takmičenje u Premijer ligi BiH nastavlja gostovanjem u Zenici, a prije toga u srijedu če na put u Kakad, gdje će sa ekipom Rudara igrati prvi meč osmine finala Kupa BiH.

"Za nas nema odmora, već u srijedu igramo kup utakmicu u Kaknju. Ekipa Rudara igra dobro u prvenstvu Prve lige FBiH i sigurno da nam neće biti lako. Ozbiljno ćemo shvatiti utakmicu, respektujemo protivnika i spremno očekujemo susret sa Rudarom. Naša ambicija je da kao branioci titule doguramo što je moguće dalje u ovom takmičenju", zaključio je Martinović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC