• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

De Brujne: Bez straha od Barse

Autor mondo.rs

Dve negativne serije u susret derbi meču 3. kola Lige šampiona neće uticati na fudbalere Mančester sitija, tvrdi Belgijanac.

Kevin de Brujne oporavio se od povrede zadnje lože ranije nego što se očekivalo i posle nastupa na utakmici protiv Evertona u subotu, biće spreman i za gostovanje Barseloni (sreda, 20.45), što je jedan od derbija čitave grupne faze takmičenja.

Siti i Barsa u poslednje tri godine su odigrali četiri meča i svi su završeni pobedom Katalonaca, što čini opravdanim pitanje o strahu ili kompleksu, sa kojim će "građani" otići na Nou Kamp.

Reprezentativac Belgije izjavio je da vodećem timu Premijer lige neće manjkati samopouzdanja kada istrči na jedan od najvećih terena na svetu.

"Ne plašimo se. Verujemo da će trener imati kvalitetne zamisli, a naš stil igre omogućava nam da dominiramo na terenu. Ni protiv Evertona nismo igrali loše, samo nismo postigli dovoljno golova", kaže De Brujne.

Siti se posle 10 uzastopnih pobeda u svim takmičenjima na početku sezone, nalazi u mini-krizi, pošto nije slavio u tri poslednja meča (Seltik 3:3, Totenhem 0:2, Everton 1:1).

Nema sumnje da će i nastavak takve serije zadovoljiti "građane", pod uslovom da osvoje jedan bod. To bi im omogućilo da u drugom direktnom okršaju sa Barselonom, na svom stadionu, pokušaju da ostvare pobedu koja bi ih odvela na čelo tabele grupe C.

U njoj se takmiče još Seltik, koji ima jedan bod i Borusija iz Menhengladbaha, koja je do sada doživela dva poraza.

Kao što je Siti imao sreću sa brzim oporavkom De Brujnea, tako će i trener Barselone Luis Enrike imati na raspolaganju Lionela Mesija. Argentinac se vratio na teren golom u pobedi nad Deportivom minulog vikenda.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC