• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pjanić podržao Bufona - "I dalje si najbolji!"

Autori mondo.ba Autori mondo.rs

Saigrači slavnog čuvara mreže Đanluiđija Bufona među kojima i Miralem Pjanić i dalje podjednako vjeruju svom golmanu.

Kiks u dresu reprezentacije i slabija forma u "Staroj dami" nije donio ni mrvicu sumnje u sposobnosti Đanluiđija Bufona.

To potvrđuju i njegovi saigrači.

Vezista Juventusa i reprezentacije Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić poručio je u ponedjeljak da je njegov klupski kolega, legendarni čuvar mreže i dalje najbolji golman na svijetu i pored nekoliko velikih grešaka u posljednje vrijeme.

Italijanski golman je u utakmici kvalifikacija reprezentacije za Svjetsko prvenstvo protiv Španije napravio veliku grešku, promašio je fudbal i omogućio Vitolu da pogodi praznu mrežu.

Bufon je potom pogriješio i u utakmici Juventusa protiv Udinezea, ali Pjanić smatra da će on već u meču Lige šampiona protiv Liona pokazati da je i dalje najbolji na svijetu.

"On je i dalje najbolji na svijetu. Postoje usponi i padovi i to je normalno... On će napraviti razliku i dokazaće da je najbolji na svijetu", rekao je Pjanić.

Pjanić je tri godine igrao za Lion prije nego što se 2011. preselio u Seriju A, u Romu. On očekuje težak meč i pored toga što je francuska ekipa izgubila tri od posljednje četiri utakmice.

"Tačno je da je Lion prošao kroz težak period, ali znam igrače i trenera i znam da ti teški momenti ne traju dugo. To znači da nas čeka teška utakmica. Moramo da damo sve od sebe kako bismo se plasirali u nokaut fazu", rekao je Pjanić.

"Nabil Fekir i Aleksanrd Lakazet mogu da naprave probleme mnogim timovima, ali mi ćemo se potruditi da budemo opasniji od njih", dodao je vezista "zmajeva"

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC