• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ibrakadabra" ispaljuje ćorke

Autor mondo.rs

Švedski centarfor prolazi kroz najveću golgetersku krizu u poslednjih 10 godina.

Za razliku od Runija, Murinja, Pogbe, Mkitarjana i drugih, Zlatan Ibrahimović nije ubrajan u krivce za relativno slabe rezultate i povremena loša izdanja Mančester junajteda ove jeseni.

Međutim, posle poraza od Čelsija (4:0) i velike šanse koju je propustio pri rezultatu 1:0, vreme je da i on dođe na "tapet".

"Skaj sport" konstatuje da je Ibra od svog poslednjeg pogotka u Premijer ligi proveo na terenu 500 minuta i za to vreme uputio 30 udaraca ka golu, ali bez efekta.

U poslednjih 10 godina nikada nije bio toliko dugo bez gola u domaćim šampionatima, a statističari kompanije "Opta" izračunali su da u izrazitim gol-šansama ima realizaciju od samo 14 odsto (1/7).

Ibrahimović je trenutno na četiri premijerligaška gola iz 45 udaraca, dok je vodeći strelac takmičenja, Dijego Kosta (Čelsi), zatresao mrežu sedam puta iz 27 pokušaja.

"Skaj sport" na kraju pita da li bi navijači Junajteda trebalo da budu zadovoljni što Ibrahimović često šutira i ulazi u šanse, ili zabrinuti što ih ne koristi?

Murinjov tim u sredu dočekuje Mančester siti u okviru Liga kupa, a za vikend će imati "zicer" na svom stadionu protiv Barnlija.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC