• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kuzmanović od leta u Arsenalu?

Posle Bazela i Fiorentine, na redu je Arsenal! A reprezentativac Srbije Zdravko Kuzmanović ima samo 20 godina...

 Kuzmanović od leta u Arsenalu? Izvor: MONDO

Vezni fudbaler Fiorentine i reprezentacije Srbije Zdravko Kuzmanović od naredne sezone će braniti boje engleskog Arsenala, tvrde ostrvski mediji!

Prema pisanju londonskog tabloida "San", menadžer slavnog londonskog kluba Arsen Venger opasno je "zagrizao" za Srbina iz Švajcarske i spreman je da Fiorentini plati pet miliona funti kako bi ga u letnjem prelaznom roku doveo na stadion Emirati.

Osim Arsenala, interesovanje za Kuzmanovića pokazali su Njukasl i Seltik, ali "San" navodi da su "tobdžije" ubedljivo najbliže realizaciji transfera. Arsenal je već poslao svoje predstavnike u Firencu i započeo pregovore sa zvaničnicima "viole".

Dvadesetogodišnji Srbin, koji je iz Bazela stigao u Firencu za dva miliona funti, pruža odlične partije u Seriji A, ali i u dresu nacionalnog tima. Standardni reprezentativac Srbije bio je i kod bivšeg selektora Havijera Klementea, kao i kod novog kormilara Miroslava Đukića.

Pažnju Vengera definitivno je privukao na mečevima osmine finala Kupa UEFA između Fiorentine i Evertona, kada je postigao jedan gol.

Medjutim, Marko Naletelić, zastupnik srpskog internacionalca, negira navode ostrvskih medija i poručuje da Kuzmanović ostaje u Firenci.

"Ta informacija je čak i za mene novost. Verujem da bih kao Kuzmanovićev menadžer znao za takvu ponudu. Dodao bih da je Kuzmanovićeva cena mnogo, mnogo viša", rekao je Naletilić i istakao da ne veruje da Fiorentina želi da se odrekne usluga srpskog reprezentativca.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC